8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Limitovaná edice Bohušovického SKYRU přináší letní chuť manga a ostružiny s arónií

29. 07. 2022 | Novinky
-Komerční sdělení-

Bohušovická mlékárna jako každý rok,tak i toto léto nabízí v obchodech novou limitovanou letní edici SKYRU. Jedna limitka potěší každého, kdo má rád plody rostoucí v naší krásné zemi – tedy ostružinu a málo známou, ale o to zdravější aronii a druhá bude chutnat tomu, kdo dává přednost exotičtějšímu ovoci, v tomto případě mangu. Vysoký obsah bílkovin a pouze minimum tuku je už u SKYRU samozřejmostí.

Se začínajícím létem servíruje Bohušovická mlékárna opět svým zákazníkům osvěžení v podobě dvou nových limitovaných SKYRŮ. Nová limitovaná edice nabízí v jednom kelímku vitamíny nabitou ostružinu s aronií a v druhém mango, které vás přenese do exotických krajin a vyvolá třeba i vzpomínky na dovolenou u moře.

LIMITOVANÁ EDICE BOHUŠOVICKÉHO SKYRU PŘINÁŠÍ LETNÍ CHUŤ MANGA A OSTRUŽINY S ARÓNIÍNa SKYRU zákazníci oceňují kromě charakteristické chuti především složení bohaté na bílkoviny (až 12 %) a skoupé na tuky (od 0,1 do 1 %). Výhodou je i vyvážený podíl sacharidů. SKYR, který má původ na Islandu a je vyroben tradiční islandskou technologií, si mohou dopřát sportovci, nastávající i čerstvé maminky a jejich ratolesti, senioři a všichni ostatní, kteří se vždy rádi stravují zdravě a chutně. Samozřejmostí je u SKYRu také vitamín D, důležitý pro kosti a správné fungování imunitního systému.

Řada SKYR Bohušovické mlékárny nabízí kromě každoroční letní edice také sedm příchutí stálé nabídky – neochucený natur, jahodu, brusinku, broskev-meruňku, třešně-černý rybíz a borůvku a vanilku se sníženým obsahem cukru. Vše se vyrábí z mléka od českých farmářů. Ve spolupráci se sesterskou Choceňskou mlékárnou vzniklo v roce 2020 i nové Choceňské pomazánkové & Skyr. Oproti tradičnímu pomazánkovému najdete v jeho kelímku nižší obsah tuku a vyšší obsah bílkovin.

SKYR uvedla na český trh jako první Bohušovická mlékárna, a to v květnu roku 2016. Islandskou tradiční pochoutku z Bohušovic koupíte v prodejních sítích BILLA, Globus, Kaufland, Makro, TESCO, COOP, Žabka, Košík.cz, Rohlik.cz a dalších.

PRODUKTOVÝ TIP


I toto léto přináší Bohušovická mlékárna limitovanou edici SKYRU. V prvním případě ve vás příchuť exotického manga vyvolá myšlenky na vaši vysněnou dovolenou, v druhém případě ochutnáte ovoce, které znáte z babiččiny zahrádky nebo české přírody, jde o ostružinu a netradiční, ale o to zdravější arónii. A jak je tomu u SKYRU tradicí, pod víčky obou nových kelímků najdete vysoký obsah bílkovin a pouze minimum tuku.

www.skyrcz.cz
Cena: 21 Kč

Web: www.skyrcz.cz | FCB: Skyr CZ | Instagram: skyrcz | YouTube: Skyr CZ

Limitovaná edice Bohušovického SKYRU přináší letní chuť manga a ostružiny s arónií

















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !