8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Listopadový šatník: Nezbytnosti pro chladnější dny

12. 12. 2023 | Trendy
-Komerční sdělení-

Listopadový šatník















Chcete-li být v období listopadu trendy a také v suchu a v teple, bude to chtít do šatníku zařadit několik nezbytných kousků oblečení a doplňků. Zapomínat bychom neměli ani na stylové podzimní boty. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, co se právě nosí, nevadí! My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. Jdeme na to!

Jaké oděvy budou v listopadu v kurzu?


V listopadovém měsíci to bude chtít do šatníku zařadit hřejivé modely oblečení. Ty nemusí být jen funkční, ale měly by být i trendy. Do chladného a deštivého listopadového počasí oceníte džíny s vysokým pasem a s rozšířenou nohavicí. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ho oprášily. Hodit se vám bude v listopadu i originální tepláková souprava. Teplákové kalhoty a mikiny už nejsou dávno jen oblečení do tělocvičen nebo na gauč. Právě naopak. Teď se soupravy nosí i do města či do parku. Dalším must have kouskem v listopadovém šatníku je tričko s potiskem. Trika s potiskem mohou mít různou podobu. Někdo dá přednost svršku s celoplošným potiskem, jiný zase ocení spíše jednoduchý minimalistický potisk. Může se jednat např. o malé logo oblíbené módní značky. Tady se musíte řídit svým vlastním vkusem. Důležité je vždy hlavně to, abychom se v outfitech cítily tzv. své.
Listopadový šatník





















Jaké boty a módní doplňky zvolit do listopadového šatníku?


Na listopad si do vašich botníků obstarejte alespoň jeden pár kotníkové obuvi. In budou mladistvé sneakersy, ale také elegantní polokozačky nebo klasické kozačky. Chcete-li být středem pozornosti, můžete vsadit na kovbojské boty v semišovém provedení. Dobrou službu odvedou také dámské kozačky nad kolena. Tyto kousky by však měly nazouvat spíše ženy s vyšší postavou. Nízké ženy tento model obuvi totiž zbytečně opticky rozšiřuje a snižuje. A tomu se chceme při sestavování outfitu vyhnout. Nižší ženy však mají také na výběr. Slušet jim budou např. polokozačky na robustní platformě. Klínové kozačky jsou velmi pohodlné a mohou mít na sobě i nejrůznější dekorativní prvky. In budou např. kousky s blyštivými detaily. Ty pak ženy snadno sladí také se svými třpytivými šperky, jako jsou hodinky či prsteny. Na podzimní boty pak určitě do obuvnické výbavy pořiďte i čistící pěnu, pastu či gel. Hodit se vám bude i impregnace či krém v transparentní barvě.

listopadový šatník






















Jaké barvy, vzory či motivy se blýsknou ve vašem šatníku v listopadovém měsíci?


V letošní sezóně budou hrát prim přírodní tóny barev. Krémové, oříškové či tmavě modré oblečení, boty či doplňky tak budou v listopadu perfektní volbou. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. Tady se jedná o barvy univerzální, které z módy nevychází. Chcete-li být tzv. vidět, můžete vsadit i na rudý odstín. Vybrat si můžete např. overal dámský v červeném provedení a outfit vyšperkovat hnědými módními doplňky. Takto postavený outfit nebude mít daleko k dokonalosti. Zaměříme-li se na vzory a na motivy, budou v kurzu ty zvířecí a květinové. Každá žena si tak přijde na své. Květy ponecháme romantickým duším, zvířecí vzory zase jistě ocení dračice. V listopadu nemusíte být jen šedé myšky. Nebojte si hrát s barvami, móda je opravdu zábavná.

listopadový šatník























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Listopadový šatník: Nezbytnosti pro chladnější dny:

Listopadový šatník: Nezbytnosti pro chladnější dny
Listopadový šatník: Nezbytnosti pro chladnější dny
Listopadový šatník: Nezbytnosti pro chladnější dny
Listopadový šatník: Nezbytnosti pro chladnější dny
Listopadový šatník: Nezbytnosti pro chladnější dny
Listopadový šatník: Nezbytnosti pro chladnější dny
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !