Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucerna je nádherná dekorace. Jakou ale vybrat?

6. 08. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Před dobách minulých se lucerny používaly hlavně na lodích, aby je ochránily před zapálením. Dnes už to tak není, lucerny se objevují v bytech, na zahradách nebo balkonech. Nevíte, jakou vybrat? V článku jsme pro vás našli ty nejkrásnější kousky.

V dřevu se skrývá krása


Dřevěné lucerny vypadají naprosto perfektně. Do klasické lucerny stačí dát svíčku, ale sehnat se dají i s LED světlem. Pokud si zvolíte lucernu na svíčku, dejte pod ni radši ohnivzdornou misku. Nikdy nevíte.

Milujete DIY? Dřevěnou lucernu si můžete přetvořit tak, aby se vám hodila do interiéru.

Lucerna je nádherná dekorace. Jakou ale vybrat?I proutí má své kouzlo


Proutěná lucerna domu přináší kousek přírody. Co se týká designu, máte na výběr ze 2 variant - svislé pruhy nebo kosočtverce. Chybu neuděláte ani s jednou, důležitá je hlavně velikost. Moc pěkné jsou malé lucerny rozestavěné po bytě nebo nakombinované na jednom místě. Velká lucerna je ideální zahradu, terasu nebo balkon.

Kov se dostává do popředí


Kovové lucerny získávají na popularitě, protože v sobě spojují moderní styl i retro. Původní lucerny byly z kovu, protože nebyly vznětlivé jako dřevo. V dnešní době lze sehnat i moderní barvy jako je černá, stříbrná, bílá, modrá nebo mosaz,... Mosaz je pěkné retro, které se nádherně hodí do každého bytu.

Stačí jedna čajová svíčka


Jak už jsme zmínili, do lucerny můžete dát svíčku. Vhodné bývají třeba čajové svíčky, které jsou docela bezpečné. Představte si večer plný klidu a pohody. Plápolající plamen, hrnek dobrého čaje, klidná hudba a dlouhé rozhovory s kamarádkou. Čtenářům doporučujeme oblíbenou knihu a hodiny nerušené relaxace.

Lucernu na svíčku si oblíbíte při zimní večeři, kdy navodí úžasnou atmosféru.

Letní večery na zahradě


Venkovní lucerny vydrží vlhké počasí. Na trhu najdete nástěnné lucerny nebo volně stojící, které se dají přenést kamkoliv. Letní rodinný večer se s lucernou ještě o něco zlepší. Máte na výběr z několika možností umístění. Položte ji na stůl, okolo chodníčku nebo zavěste na trám.

Představa svíček ve vás nic nevyvolává a vy spíše oceňujete jednoduchost? V tom případě je ideální venkovní solární lucerna. Zahradní lucerna se přes den nabije a po setmění vydává světlo podobné plápolající svíčce.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles