MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Borhyová porodila syna

12. 12. 2008 | Úspěšní lidé
Jedna z nejoblíbenějších žen televizní obrazovky Lucie Borhyová porodila dnes 11. prosince chlapečka Lucase. Oba jsou v pořádku.

Lucie začala rodit už dnes v půl šesté ráno a syn Lucas byl na světě v 11:45 hodin. Vše proběhlo bez komplikací, Lucas měří 49 cm a váží 3,16 kg. Termín porodu měla Lucie Borhyová až 23. prosince. Přítel Lucie Niko a všichni blízcí jsou velmi šťastní.

Lucie Borhyová se poprvé objevila na obrazovce 5. srpna 1999 a společně Rayem Korantengem tvořili devět let jednu z nejoblíbenějších moderátorských dvojic.

Lucie BorhyováKromě Televizních novin moderuje magazín Víkend, má za sebou uvádění řady celovečerních pořadů jako je Český slavík nebo moderování společenských akcí. Její úspěch dokazují i nejrůznější každoroční ocenění z diváckých anket TýTý nebo Anno.

Nástupkyní Lucie v Televizních novinách se stane herečka, modelka a studentka diplomacie Michaela Ochotská, kterou uvidí diváci poprvé na obrazovce společně s Rayem Korantengem ve čtvrtek 18. prosince 2008. Dnes a zítra zasednou do moderátorských křesel v Televizních novinách dvojice Markéta Fialová a Karel Voříšek, v sobotu je vystřídá Renáta Czadernová a Pavel Dumbrovský.


Zdroj: TV Nova

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Lucku mám fakt hodně ráda. A přeji ať jsou zdraví!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Fráze tak to má už za sebou je hrozná, jak kdyby se jednalo o popravu.
Také gratuluji k miminku
Obrázek uživatelky
profil
Lucku jsem měla vždycky ráda Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak uz to ma za sebou..GRATULACE
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles