Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytré věci, které Vás budou bavit!

22. 10. 2012 | Technika
-Komerční sdělení-

Doba se mění. Stále více se obklopujeme „chytrými“ pomocníky, kteří nám usnadňují práci a zpříjemňují volný čas. Pokrok jde vidět všude, ale asi největší změny v období několika desítek let lze pozorovat u televizorů. Dříve objemné černobílé, nyní ultratenké s LED podsvícením. Televize nyní nabízí svým divákům zcela nové možnosti, než jen sledovat televizi. Mezi jednu z televizí, které umí nabídnout divákům více, patří internetová TV GoGEN řady 982WEBCRR. Tato chytrá televize nabízí televizi i internet v jednom.

On-line internetové připojení


internetová televize GoGENPřímo přes internetovou TV GoGEN se připojíte k portálu YouTube a můžete si dopřát komfortu zhlédnout na velké obrazovce nejnovější videa a hudební klipy.  Budete on-line na sociálních sítích, například Facebooku nebo Twitteru a mnoha dalších. S internetovou TV GoGEN můžete nakupovat i z pohodlí vašeho „gauče“ například na eBay, nejznámější americké internetové aukční síni. Při aukci jednoduše přihazujte svým dálkovým ovladačem. Díky přístupu na internet si můžete zahrát přímo v televizi svou oblíbenou hru, třeba Solitaire, Sudoku, Poker, Black, klasickou logickou hru Sokoban a mnoho dalších. Bavte se s velkou obrazovkou!

Pořady a seriály z televizního archívu TV NOVA          

S internetovou TV GoGEN máte přístup do videoportálu voyo.cz. K dispozici je celý archiv TV Nova. Můžete si vybírat ze široké nabídky seriálů, sportovních i publicistických pořadů z archivu TV Nova.

Technické vybavení internetové televize


internetová televize GoGENInternetová LED TV GoGEN má připojení k internetu pomocí kabelu LAN nebo Wifi adaptértu, který lze dokoupit za 499,- Kč. Vybírat můžete v uhlopříčce 81 cm nebo 102 cm. Součástí televize je zabudovaný DVB-T (MPEG2/MPEG4) a DVB-C tuner (MPEG4), pro příjem digitálního televizního vysílání ze sítě kabelových televizí. Se zabudovaným DVB-C tunerem v TV již nemusíte používat další zařízení pro DVB-C příjem a programy v Tv přepínáte pouze jedním ovladačem. Tento model má navíc unikátní funkci RECORD READY, která umí nahrávání digitálního televizního vysílání na externí HDD nebo flash disk. Na Smart TV GoGEN řady 982 WEBCRR je poskytována prodloužená záruka 40 měsíců.

Vynikající ohodnocení internetové LED TV GoGEN

V dubnovém vydání časopisu Stereo & Video se tento internetový LED televizor GoGEN podrobil testu. LED TV GoGEN TVL 32982 WEBCRR byl oceněn odborným časopisem Stereo & Video (S&V) 4/2012 jako VYNIKAJÍCÍ – získal 10 bodů z 10. Internetové LED TV bylo uděleno ocenění S&V DOPORUČUJE a  S&V VÝHODNÝ NÁKUP.   

Více informací naleznete na www.gogen.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chytré věci, které Vás budou bavit!:

Chytré věci, které Vás budou bavit!
Chytré věci, které Vás budou bavit!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám tři roky notebook a už je starýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mam rada takéto novinky
Obrázek uživatelky
profil
technika jde stále dopředu..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles