MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Magické datum 21.12.2012 se blíží - jak přežít?

7. 12. 2012 | Ze společnosti

Podle mnohých nastane 21.12.2012 konec světa, protože tím dnem po 5125 letech končí mayský kalendář. Nikdo ale neví, co nás doopravdy čeká. Není to sice konec světa, ale něco zajímavého se bude dít. Mayská proroctví jsou pro někoho vážným problémem k zamyšlení, myslí si, že se dostaví nějaká katastrofa, že se stane něco strašného, nebo, se ráno už prostě neprobudí. Pro druhou skupinu lidí je datum 21.12.2012 hloupým výmyslem, který většina lidí zveličuje.

Představte si, že zítra přijde konec světa. Co byste ještě chtěli stihnout? Co byste chtěli udělat? A proč to neděláte??Každá vteřina je poslední a zároveň první.

21.12.2012 se blíží aneb jak to vidí Mayové

datum 21.12.2012 se blížíDle Mayů se 21.12.2012 máme přehoupnout do nového věku (tzv. věk 13ti nebí). Žádný konec světa nebude, začne nový život. „O zkáze mluví jen lidé, kteří se míchají do historie a kultury Mayů. Kdo se bojí, měl by se schovat." Mayové budou slavit začátek nového cyklu. Podle mayů není konec cyklu koncem lidstva. Nikdy nemluvili o zkáze země. Letos končí dlouhé období nazvaní Věk Pátého slunce, které začalo 3136 před naším letopočtem. Právě tento věk je dobou přechodu.


Nebojme se data 21.12.2012

Žádný konec světa, nýbrž nový začátek, kdy si lidé uvědomí, že se opět musí spojit s přírodou. Boj proti globálnímu oteplování, hledání nových zdrojů energie aj. Díky postavení hvězd a planet bude k lidem proudit zvláštní energie, změníme se a budeme o Zemi a životě přemýšlet jinak. Zbavíme se všeho špatného v současnosti a minulosti a zahájíme novou etapu našich dějin. Určitě se najdou jedinci, kteří budou předvídat různé nepříjemné věci. Pro mnohé z nás bude lepší v tento den - 21.12.2012, přijímat a rozdávat lásku. Zapomeneme na závist, pomluvy a žárlivost. Určitě nám bude všem příjemněji.

21.12.2012 se odehraje.zajímavý astronomický úkaz. Po 25 800 letech se během slunovratu Slunce objeví nad obzorem a bude přitom v pozici z pohledu zemských pozorovatelů v jedné linii se středem Mléčné dráhy – s nejjasnějším bodem naší galaxie.


Magické datum 21.12.2012 se blíží

Marta - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ale hrozně krásně jsi to napsala. Málokoho baví žít v takovém chaosu, nervácích a neklidném prostředí.
A ve strachu, co kdo kde ještě vymyslí, strach o děti...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ha ha to tady bylo tolikrát a někdo tomu věří staví si bunkry a dělají si zásobu jídla už to tady je po několikáté asi už po 10 nejmínˇSmajlíkSmajlík**
Obrázek uživatelky
profil
komerční tah to není, to je moc laciné vysvětlení - komerčních konců světa už bylo! A co lidí na tom zbohatlo!
Jen nechápu lidi, co si staví bunkry apod.Smajlík, to by jim tak pomohlo, to jsou lidé, co si ještě myslí, že jsou pány tvorsta.
Co komu vadí na návratu k přírodě a čistšímu životu?
Konec světa si tu stále rychleji vyrábíme akorát my sami, žádný zásah shůry nepotřebujeme.
Obrázek uživatelky
profil
Koukám že jsi odbornice na mayskou kultůru. A když budeš rozdávat lásku můžu si taky přijít pro trochu toho živočišného tepla.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
uvidíme jestli se změnímeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles