Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Majar M. T. - Hot Boys

16. 12. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Hot Boys
Autorka: Majar M. T.
Nakladatelství: Fantom print
Formát: 150x210 mm
Vázaná vazba s přebalem
Počet stran: 288 str.
Cena: 249 Kč

Hot Boys si říká skupina striptérů, kteří pravidelně přivádějí do varu návštěvnice nočního klubu Red Wolf. Jedním z nich je Chris, přitažlivý muž krátce po třicítce, který začíná být dosavadním životem unavený a uvažuje o konci striptérské kariéry.

Na jednom představení poznává fotografku Taru, která drze odolává jeho šarmu a vypracované postavě.

Provokuje ho a dráždí a Chrise to k ní přes počáteční antipatii silně táhne. Snaží se ji získat, ale Tara se jakémukoliv sblížení brání.

Ona jediná totiž ví, že v jejím životě je temný stín, kterému se snaží uniknout. Někdo natolik nebezpečný, že se obává o svůj život, i všech, kteří jsou jí blízcí...

Majar M. T. - Hot BoysO autorce knihy Hot Boys:

M. T. Majar
Markéta Marková (píšící pod pseudonymem M.T.Majar), se narodila na podzim, ve znamení Štíra. Světu ukázala jako první svou druhou tvář, neboť se narodila opačně, a to ji pro další život velkou měrou ovlivnilo. Pracuje v bankovnictví a nedávno rozbila svazujicí okovy manželství, ze kterého si odnesla to nejlepší: syna. Dříve se věnovala také chovu ušlechtilých koček, a její odchovy dnes dělají radost ve spoustě domácností u nás i v zahraničí.

Psát začala až po čtyřicítce, protože – jak sama uvádí – dříve ji to prostě nenapadlo. Její prvotina, román Hot Boys, byla nejprve vydána jako e-book a díky skvělým prodejům se stala v létě 2012 bestsellerem mezi elektronickými knihami a nyní vychází v tištěné verzi.

Ukázka z knihy Hot Boys:

„Hergot, Alice, snad můžeš aspoň počkat, než tě pustím dál, ne?“ zavrčel jsem a zabouchl dveře. Otočil jsem se a ona mi svou nenechavou tlapku přitiskla na rozkrok. Zmáčkla. Zkuste se takhle hádat.
„Copak? Měl jsi špatnej den? Víš, že s tím ti můžu hned pomoct,“ vrněla a hladila mě přes kalhoty. Cítil jsem, jak se mi o kousek prodloužil, jak se zvedá a jak mi trnou varlata. Věc, se kterou se prostě nedá nic dělat, nijak tomu nejde zabránit. Leda by byla šeredná jako noc.
Ale to nebyla.

Alice, moje sousedka. Moje občasná milenka. Moje občasná noční můra. Řval jsem na ni, hádal se s ní a pak jí v noci klepal na dveře. Stejně jako ona teď mně.
Měli jsme vztah – nevztah. Ona by ho ráda přenesla do jiný roviny, já se tomu zuřivě bránil. Z toho pramenily neskutečný debaty a hádky, utužující ji paradoxně v představě, že jsme cosi jako pár.
„Přece by ses se mnou takhle nehádal, kdybys ke mně něco necítil.“
„A co jinýho mám dělat? Mám tě rovnou zabít?“
„Čumáčku…“
„Do prdele, Alice…“
„No, jestli vážně chceš…“

Byla štědrá a vstřícná. Nebylo moc věcí, který bysme spolu v posteli nezkusili. Byla po ruce. Byla hezká. A nechtěla pochopit, že to je prostě všechno, že tohle mi od ní stačí.
Víc nechci.
Couvnul jsem a vyprostil ho z její nenechavý dlaně.
„Nech toho. Jsem utahanej,“ prošel jsem kolem ní zpět do pokoje a rozsvítil lampu.

„Jo? No on teda utahaně nevypadá.“ Došla ke mně a objala mě zezadu. Znovu mi začala rukou přejíždět přes napůl ztuhlej penis.
Měl jsem sto chutí jí silně zmáčknout zápěstí, vzteklej kvůli tý samozřejmosti, s jakou na mě sahá. Za to prvoplánový vrnění a plazení se a majetnický doteky. Ale neudělal jsem to. Stál jsem a koutkem oka ji sledoval, jak mě pomalu obchází, její dlaň mi přejela přes zadek, přitiskla se ke mně a otírala se podbřiškem o můj. Zadíval jsem se na náš odraz v okně, za kterým se černala noc.

Na její dlouhý černý vlasy, tílko a šortky do gumy, na bosý nohy.
Sám na sebe jsem se dívat nechtěl. Nechtěl jsem vidět svůj výraz. V rozkroku mi cukalo a zrovna teď jsem byl prostě naštvanej, že je to pro ni tak snadný. Opačně by to trvalo dýl. I když u Alice ani ne. Byla dychtivá a já po spoustě prošukanejch nocí věděl, co chce, co má ráda.
Dnes jí to nedám.

„Zrovna teď to není nejlepší nápad.“ Řekl jsem to nahlas? Asi jo.
„Ale no tak. Když už, tak bych drahoty měla dělat spíš já, nemyslíš?“ ušklíbla se, poodstoupila a natáhla se přes opěradlo gauče pro skleničku na stole.
Její ukázková prdelka se přede mnou vyšpulila, šev šortek, pod kterýma neměla prádlo, zajel mezi půlky. Polknul jsem. Přesně věděla, co dělá a proč.
Se skleničkou v ruce se narovnala a střelila po mně očima. Spokojeně se usmála, když viděla, že jsem pohled zvedl z jejího zadku.
Obešla gauč, pomalu upila a přecházela pokojem sem a tam. Letmo se dotýkala věcí. Mých. Věcí.

Připadala mi jako mámina kočka Blueberry, když chodí po domě a otírá si tváře o rohy a nábytek. Značkuje svý území. Aliciny prstíky, sahající na fotky v rámečku, na těžítko, co mi kdysi dal děda, na listy jedný z mála kytek, která mi tu věrně rostla, mi tu kočku připomněly.

Sledoval jsem její siluetu v přítmí pokoje a ten povědomej a samozřejmej pocit mravenčení v klíně nepolevoval. Spíš naopak.

Tuto knihu Majar M. T. - Hot Boys koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Fantom Print

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vypadá to zajímavě.
Obrázek uživatelky
profil
To se bude číst samoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím s fanypol
Obrázek uživatelky
profil
vypadá to na líbivé čteníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles