Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miss sestra 2013 aneb Krása má mnoho podob

7. 06. 2013 | Úspěšní lidé
Nejedná se o klasickou soutěž krásy, my hledáme výjimečnou zdravotní sestru! Mottem celého projektu je: Krása má mnoho podob. A jaká by měla Miss sestra být? Měla by být sympatická a srdečná, dostatečně empatická a stylová. Splňujete tyto předpoklady?

Účastnice musejí po dobu celé soutěže vykonávat některou z profesí spadajících do kategorie nelékařských zdravotnických pracovníků a být občankami ČR. Účastnice jsou v průběhu dvou kol vybírány širokou veřejností formou sms zpráv, a ve finálovém kole pak desetičlennou porotou, složenou z lékařských odborníků a mediálně známých osobností, a to přímo na reprezentačním plese sester 14. února 2014. V předchozích ročnících v porotě usedli například doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc., Mahulena Bočanová, prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc., Mgr. Dana Jurásková, Ph.D., MBA a další.

Miss Sestra 2012 - Markéta JiráskováProjekt Sesterna

Volba Miss sestry probíhá v rámci projektu Sesterna, který si klade za cíl přispět prevenci syndromu vyhoření v náročném povolání sestry. Ples sester – Sestry na sál! a volba Miss sestry zvyšují prestiž jejich zaměstnání a dávají možnost být alespoň jeden večer popelkou v plesových šatech, co protančí střevíce.  

Schéma soutěže Miss sestra 2013

Soutěž je oficiálně zahájena 1. června 2013. Registrace do soutěže probíhá od 1. června do 15. října 2013 na internetových stránkách www.misssestra.cz.

Soutěž probíhá ve třech vzájemně na sebe navazujících kolech:
  • Základní kolo (16. 10. - 30. 11. 2013) - hlasování veřejnosti o postupu 20 účastnic do semifinále soutěže formou sms zpráv.
  • Semifinálové kolo (1. 1. – 31. 1. 2014) hlasování veřejnosti o postupu 10 semifinalistek do finále soutěže formou sms zpráv.
  • Finálové kolo (14. února 2014) – vyhlášení vítězek titulů – Miss sestra 2013, 1.vicemiss sestra 2013, 2. vicemiss sestra 2013 a Miss sestra sympatie 2013.


Možnost účasti v soutěži Miss sestra 2013
K registrování sebe, či vyzvání vaší oblíbené sestry či známé, navštivte stránky www.misssestra.cz, kde stačí vyplnit krátký elektronický formulář.

Mnoho úspěchů v soutěži přeje celý organizační tým soutěže Miss Sestra.


Ohlédnutí za předchozími ročníky


Miss sestra 2012

Miss sestřa 2012 a zároveň Miss sestře sympatie 2012 se stala Markéta Jirásková z FN Motol.
Miss sestra 2012


Miss sestra 2011

Vítězkou se stala Petra Hladíková, záchranářka z FN Královské Vinohrady.
Miss sestra



Miss sestra 2010

Historicky první Miss sestrou se stala Aneta Rusinová, sestra z chirurgie Městské nemocnice Ostrava.
Miss sestra 2010
Zdroj, foto: Misssestra.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to je pravda,krása sestřičky není všechno,hlavně aby byla šikovná a příjemná.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ANO, I MEZI SESTŘIČKAMI JSOU KRÁSNÉ ŽENY, ALE KDYŽ JE MI ZLE, MĚ JE JEDNO, JESTLI MĚ OPATRUJE KRÁSNÁ SESTŘIČKA NEBO KRÁSNÝ DOKTOR Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezké sestřičky se starají o naše zdravíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles