8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzim v barvách vína a čokolády

13. 09. 2011 | Pro ženy
Odhoďte zábrany a labužnicky vychutnávejte lahodné odstíny zářivých rajčátek, rudých jahod, rubínových třešní, červeného vína, sametové čokolády, tmavé kávy, sytého kakaa nebo zlatavého medu.

Trendy líčení na letošní podzimně zimní sezonu vám umožňují užít si delikatesní barvy a udělat ze sebe nepřehlédnutelnou divu. Kouzlit můžete kouřovými stíny, tmavými linkami, vaše výrazné oči a kočičí pohled nepřehlédne žádný muž. Nebojte se však přehnané tvrdosti, právě „chutné“ hnědé, purpurové, červené i béžové tóny umožní, abyste na nesmělce nepůsobila příliš drsně a byla stále k nakousnutí.

„Nemusíte přece hned sahat po černé, zkuste oči orámovat tmavohnědou a lehce ji rozmazat směrem vzhůru, kde se její barva postupně zjemní a splyne se stíny. Zatímco v noci z vás tu pravou femme fatale jako vystřiženou z hollywoodských filmů udělají stíny v barvě hořké čokolády, přes den můžete podzim-v-barvach-vina-a-cokoladyčarovat jen lehce nádechem karamelek, jejichž tón na víčkách vystínujete tmavší oříškovou tužkou na oči nebo doladíte tenkou tekutou linkou,“ napovídá Iveta Slavíková z internetového obchodu.

Na přehlídkách i fotografiích nových kolekcí z nejslavnějších módních domů nechyběly všem modelkám vášnivě rudé rety. Červené rtěnky a retro elegance ženy vamp stříbrného plátna 40. let se vrací a nesou s sebou poselství: Méně není více. Více znamená lépe! Odvěkému zlatému pravidlu, které navádělo namalovat si výrazně buď oči, nebo rty, už odzvonilo. Jaké  buď a nebo? Proč si nedopřát dvojnásobnou porci krásy?

„Při nákupu červené rtěnky vybírejte pečlivě, aby ladila k tónu vaší pleti. Nemůžete-li sehnat ten správný odstín v matné verzi á la starý Hollywood, máme pro vás chytrý trik. Natřete pusu trochou vyživujícího balzámu a poté každý ret pečlivě vybarvěte konturovací tužkou v oblíbeném rudém odstínu. Rtíky pečlivě otřete jeden o druhý, aby byl nános rovnoměrný a přebytek otiskněte do kapesníčku. Vězte, že takto nalíčené rty budou nejen správně filmově matné, ale rovněž déle udrží barvu,“ radí Iveta Slavíková.

Zkusit to můžete i s třešňovou rtěnkou, ta sluší každému. „V denních hodinách z ní můžete dokonce udělat i multifunkční líčidlo a párkrát s ní naťuknout líčka i víčka. Po rozetření roztracena získáte narůžovělé zdravíčko a něžný oční stín,“ dodává k tomu odbornice. V souladu s nabarvenými ústy nezapomeňte stylově vybrousit ani své drápky, které buď mohou ladit přímo s tónem rtů, nebo vám dodají šmrnc temnými kávovými a kakaovými odstíny.

Zdroj: Krasa.cz

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mně se líbí ta rtěnka z obrázku Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Teď jsem koukala, že i na jaro je trendy líčení očí v barvách duhy. Jen sama na to nemám dost odvahy, ale vymlouvat se na věk rozhodně nebud. Vždyť i ženy ve vyšším věku mají právo být bare´vné. Chce to jen dobře použít a mít dost sebevědomí.
Obrázek uživatelky
profil
já rtěnky radši neSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Díky blon vlasům, mám pouze růžové rtěnkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezky se to čte, ale třešňovou na bledá víčka a vypadám jak po hodince pláčeSmajlík ty linky do hněda a oříškové stíny zkusím, ale co na to mé blankytné oči??Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles