Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní návrhář Josef Klír odhalil své tajemství pro letošní rok

17. 01. 2008 | Trendy
V prostorách Life fashion cafe and music baru proběhl na záčátku tohoto týdne exkluzivní slavnostnostní křest nového kalendáře pro letošní rok, jehož autorem je extravagantní módní návrhář Josef Klír.

Tento rok se nese ve znamení „Vampýrů“ a proto i celý večer měl nádech vampýrského umění. Návštěvníci akce měli už od samého začátku možnost „nasávat“ tzv. krvavé drinky.

Krátce po osmé hodině přišel hlavní bod večera, ještě před oficiálním křtem kalendáře, módní návrhář Josef Klír připravil malou podívánou pro přítomné návštěvníky v podobě „mini přehlídky“ již byla živou ukázkou asi osmi modelů, které návrhář použil přesně tak, jako v samotném kalendáři. Pánům se naskytla příležitost vidět naše slavné osobnosti v tak trochu jiné pozici, než na kterou jsou z večírků zvyklí. Poznat sexy krásnou ženu úspěšnou moderátorku Zuzanu Belohorcovou byl pro některé muže poměrně velký oříšek.

Módní návrhář Josef Klír „Tohle přece není moderátorka, která uváděla na Nově Peříčko? Vůbec bych jí v těchto šatech nepoznal, je tak sexy. Je to prostě kus ženský, na kterou je radost se podívat,“ svěřil se nám po skončení přehlídky jeden z návštěvníků, který nezapomněl dodat , která část těla je na Zuzance nekrásnější. „Podle mě by se některý naše ženy mohly od Zuzky učit, to co se mi na ni líbí nejvíc je, že má krásné oči a sexy nožky,“ dodal.

Vedle půvabné moderátorky, která prozradila, že styl Josefa Klíra pro ni není vůbec neznámý, naopak jí modely Josefa Klíra připadají zajímavé a odlišné od těch ostatních, se na mole předvedla Tereza Zimová, Veronika Chmelířová. Na křest kalendáře Josefa Klíra dorazil zpěvák Sámer Issa, který má v těchto dnech plné ruce práce nejen s přípravou nové desky, během toho se rovněž snaží soustředit na EUROSONG, kde představí nový hit Pick a Star z připravované desky.

Módní návrhář Josef Klír
















Je vůbec něco nového co jste v letošním kalendáři „Vampíři“ pro nás připravil, kde jste vůbec čerpal motivaci, přece kalendářů a módních návrhářů je u nás už poměrně dost?
„Oproti loňskému roku jsem v letošním kalendáři „Vampýři“ dal přednost naprosté jednoduchosti, čistotě a nevinnosti. Proto je také většina mých modelů naaranžována na bílém podkladě. Já se totiž hrozně rád odlišuji od ostatních návrhářů a tak trochu přiznám se Vám provokuji, použil jsem jako protiklad k nevinnosti vampýrský motiv. Za zmínku také u mě stojí to, že v loňském roce 2007, kdy jsem v listopadu měl přehlídku, byly motivy použity, právě z této přehlídky k letošnímu „vampířskému“ kalendáři. Svět vampýrů mě vždy fascinoval proto jsem se jak se říká lidově, na svých modelech dokonale vyřádil, dal jsem naplno průchod své fantazii,“ přiznal se nám návrhář, který se po našem rozhovoru šel opět bavit mezi své přátele, které si na přehlídku jako již tradičně osobně pozval.

Módní návrhář Josef Klír

Kdo je módní návrhář Josef Klír?

Josef Klír je nejznámější a nejvýraznější modní návrhář na české modní scéně. Jeho šaty jsou především známé ze soutěží Miss České republiky a Miss Slovenské republiky. Mezi jeho další počiny jsou návrhy kostýmů do videoklipu hudební dívčí skupiny Black Milk.

Za své kariéry získal dvakrát titul Návrhář roku v soutěži, kde soupěří mezi sebou přední čeští návrháři, Svatební šaty roku. V roce 2006 úspěšně debutoval za oceánem v New Yorku na týdnu módny, kde společně s dalšími osmdesáti návrháři z celého světa předvedl svou kolekci pro jaro 2007. Jeho v pořadí již devátá módní přehlídka v Praze v hotelu Hilton, která se konala v říjnu 2006, byla vyhlášena jako přehlídka roku v České republice.

Josef Klír spolupracuje se společností Starorolský porcelán na tvorbě kolekce porcelánu pod jménem Josef Klir. Pro všechny úspěchy mnoho lidí Josefa Klíra neoficiálně nazývá "český Galliano". Modely Josefa Klíra jsou krásně smyslné až provokativní, a proto jsou určené hlavně pro zájemce o originální módu, kteří nemají obavy vzbuzovat pozornost. Spojuje zdánlivě nekombinovatelné barvy, vzory a materiály. Často jsou doplněné o prvky punkerské módy a výraznou bižuterii. Josef Klír je však slavný i svými nádhernými róbami. Jeho doménou jsou společenské události. Nešetří materiálem a sahá po materiálech vysoké kvality.

"Kdo si model od Josefa Klíra oblékne,
bude doslova zářit a bude nepřehlédnutelný."



-Kep-

Foto: Aleš Kartal

Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !