8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

MUŽ a SLUNCE jsou skvělý pár

17. 01. 2008 | Ze společnosti
Charitativní společenský večer „MUŽ pro SLUNCE“, který se odehrál ve čtvrtek 17. ledna v pražském Grandhotelu Bohemia, ukázal, že cesta, jakou se spolupráce Nadačního fondu SLUNCE pro všechny a Manuálu Úspěšné Ženy („MUŽe“) ubírá, je ta správná.

Během příjemného setkání se podařilo získat pro SLUNCE finanční i materiální dary v celkové hodnotě 550 400 Kč. Obrovský úspěch mělo představení patronek – Tamary Bendlové, Hany Heřmánkové a Radky Fišarové. Večera se zúčastnili také další významní hosté, mezi jinými i hejtman Středočeského kraje Petr Bendl, Milada Karasová nebo Štěpánka Duchková. Bez nároku na honorář vystoupili Jan Kalousek, Radka Fišarová a Markéta Muzikářová a Inflagranti a jako moderátor Vlasta Korec. Hudebním nadáním okouzlil také Ladislav Albrecht, klient SLUNCE pro všechny, který zahrál a zazpíval píseň od skupiny BEATLES – Yesterday.

MUŽ a SLUNCE jsou skvělý pár Večer „MUŽ pro SLUNCE“ byl pořádán za účelem shrnutí stávající spolupráce Manuálu Úspěšné Ženy („MUŽe“) s Nadačním fondem SLUNCE pro všechny a jejího prohloubení. „Jsem nesmírně ráda, že můžeme v rámci „MUŽe“ SLUNCI pomáhat a doufám, že do budoucna bude pomoci ještě více,“ nechala se slyšet Eva Čejková, zakladatelka projektu „MUŽ“ a ředitelka společnosti ConPro.

Moderování se zhostil Vlasta Korec, který se jako už tradičně překonával – na nudné řeči opravdu nebyl čas, večer měl velkou dynamiku. Nejprve Vlasta představil ženy, které následně převzaly patronát nad některou z oblastí služeb poskytovaných Nadačním fondem. Tamara Bendlová si pod svou ochranu vzala podporované zaměstnávání handicapovaných. Spolupráce s Nadačním fondem SLUNCE pro všechny pro ni nebude žádnou novinkou – je totiž členkou čestného předsednictva a pravidelně přispívá na aktivity SLUNCE a účastní se jeho akcí.

MUŽ a SLUNCE jsou skvělý pár Hana Heřmánková, která zaštítila vzdělávací služby, se již od zahájení činnosti SLUNCE (15 let) zná s jeho zakladatelkou Blankou Dvořákovou a ví proto, že pomoc tomuto nadačnímu fondu je cílena správně a peníze se vždy dostanou na správné místo. Stejně je na tom třetí patronka Radka Fišarová. „Se SLUNCEM spolupracuji již patnáct let. To je vlastně polovina mého života,“ poznamenala zpěvačka s úsměvem, když přebírala patronát nad chráněným bydlením.

Následující dražba byla nad očekávání vydařená. Dražily se předměty, které darovaly samy patronky a celý výtěžek z této dražby samozřejmě poputuje na účet Nadačního fondu SLUNCE pro všechny. Dvě vstupenky na představení Jakub a jeho pán v Divadle Bez zábradlí, které věnovala Hana Heřmánková, se vydražilo za krásných 16 000 Kč. Náramek Radky Fišarové, ke kterému Radka spontánně přidala ještě své CD, byl prodán hejtmanovi Středočeského kraje Petru Bendlovi dokonce za 36 000 Kč a zlatým hřebem se stalo pero od paní Tamary Bendlové, které vydražil pan Petr za 60 000 Kč. Hezké gesto vzešlo také z řad ostatních hostů – dražba CD Kompass, které neplánovaně věnovala k prodeji paní Iveta Petrů, vynesla 20 000 Kč.

MUŽ a SLUNCE jsou skvělý pár Tím ale pro SLUNCE příznivé zprávy zdaleka nekončily – na řadu přišlo totiž ještě předávání darů od firemních sponzorů.

Na otázku, co by každý z patronů a hostů popřál Nadačnímu fondu SLUNCE pro všechny do nadcházejícího roku, odpověděl šarmantní Honza Kalousek slovy „Nemá to být přirovnání k nukleární energii, ale přeji si, aby nám všem svítily tisíce sluncí“. Nezbývá než doufat, že přání se splní.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !