8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muž roku 2020 - finalista č. 1 - Vlastimil Kalášek

Letošní ročník soutěže o nejkrásnějšího muže České republiky Muž roku 2020 zná své finalisty. O titul a postup na světové soutěže krásy zabojuje dvanáctka svalovců.  Který z dvanácti sympatických mužů sesadí stávajícího Muže roku 2019 Vojtu Urbana z pomyslného trůnu? To se dovíme při finálovém večeru, který se koná 17. 12. 2020 v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě. 

Muž roku 2020 - finalista č. 1 - Vlastimil Kalášek


Jméno: Vlastimil

Příjmení: Kalášek

Věk: 27

Znamení: Střelec

Bydliště (město): Hradec Králové

Muž roku 2020 - finalista č. 1 - Vlastimil KalášekŠkola/zaměstnání: Pracuji ve firmě Hartmann Rico, která se zabývá výrobou zdravotnických prostředků.

Vaše motto: Žít, podstupovat výzvy a nebát se prohry, jenom díky tomu člověk kouká na věci jinak, než před tím.

Zájmy: Od malička jsem byl aktivní skrze fotbal, ale nyní mezi mé zájmy patří hlavně posilovna – beru to jako prostředek, kde se člověk může stále zlepšovat a hlavně mi to pomáhá vyčistit si hlavu.

Oblíbené jídlo: Já jsem velký strávník, takže bych snědl skoro vše, ale nejvíc si pochutnám na pořádném steaku s fazolovými lusky, slaninou a jako přílohu šťouchané brambory s cibulkou.

Jak dlouho Vám trvá ranní příprava: U mě to není nějak drastické, vyčistím si zuby, umyji obličej, prohrábnu vlasy a obléknu se. Takže bych to viděl kolem 10 minut.


Kdo Vás do soutěže přihlásil, přip. proč: Do soutěže jsem se přihlásil sám, protože jsem si chtěl vyzkoušet jaké to bude a hlavně rád poznávám nové lidi.

Co od účasti v soutěži Muž roku očekáváte: Očekávám, že získám nové zkušenosti jak vystupovat, reagovat na nečekané otázky, vyzkouším si chůzi na přehlídce a líbilo by se mi, kdyby přišla i nabídka na nějakou zajímavou spolupráci (focení, reklama apod.).

Co byste na sobě změnil:
Rád bych změnil své reakce na určité situace, ve kterých jsem naštvaný a pak jsem na ostatní nepříjemný, až ošklivý, čehož lituji.

Jaká vlastnost Vás nejlépe charakterizuje: Řekl bych že to bude TROUFALOST.

Jaká by měla být Vaše životní partnerka: Člověku se pohledy na ženy často mění, ale rýsuje se mi to takto: Měla by mít smysl pro humor, zdravý rozum, umět vařit, spíše blondýnka, hezký zadek, umět podporovat přítele a nechtít ho měnit.

Čeho si u žen nejvíce vážíte: Na ženách si vážím takového množství věcí, že ani Word by neměl kapacitu na zpracování těchto slov.

Muž roku 2020 - finalisté:




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !