8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muž roku 2021 - finalista č. 2 - Lukáš Kučírek

Letošní ročník soutěže o nejkrásnějšího muže České republiky Muž roku 2021 zná své finalisty. O titul a postup na světové soutěže krásy zabojuje dvanáctka svalovců. Který z dvanácti sympatických mužů sesadí stávajícího Muže roku 2020 Davida Kremeně z pomyslného trůnu? To se dovíme při finálovém večeru, který se koná 27. srpna 2021 v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Muž roku 2021 - finalista č. 2 - Lukáš Kučírek


Jméno: Lukáš

Příjmení: Kučírek

Věk: 28

Znamení: Vodnář

Bydliště (město): Havlíčkův Brod

Muž roku 2021 - finalista č. 2 - Lukáš KučírekŠkola/zaměstnání: OSVČ Finance

Vaše motto: Pesimisté mají často pravdu, ale optimismus je funkčnější!¨

Zájmy: Cestování (výlety do přírody, ale i dovolené k moři), cvičení v posilovně, ale i na workoutovém hřišti. Rekreačně i lezení po skalách.

Oblíbené jídlo: Jako předkrm Carpaccio. Hlavní chod, steak ze svíčkové s grilovanou zeleninou. A jako dezert Sachr dort.

Jak dlouho Vám trvá ranní příprava: Většinou 10 min. z důvodu odkladu vstávání, už moc času bohužel nezbývá :D

Kdo Vás do soutěže přihlásil, přip. proč: Já sám. A to z důvodu posunu k naplnění svých životních plánů a cílů.

Co od účasti v soutěži Muž roku očekáváte: Možnost se seznámit s novými a inspirativními lidi. Získání nových zkušeností, hlavně, co se týče vystupování před lidmi. A zároveň, celkový posun v osobním rozvoji. Případně nové nabídky a příležitosti v této branži.

Co byste na sobě změnil: Určitě bych na sobě změnil nedochvilnost a odkládání důležitých úkolů na později. A také trávit méně času v práci a více se věnovat rodině a přátelům.

Jaká vlastnost Vás nejlépe charakterizuje: Řekl bych, že cílevědomost – tzn. dotahování věcí do zdárného konce. Vedu si diář s plánováním na celý rok. A postupně si odškrtávám splněné úkoly, které si na daný měsíc v průběhu roku zadám.

Jaká by měla být Vaše životní partnerka: Především by měla být tolerantní, hlavně k profesi, kterou vykonávám. Taky sportovně založená a v neposlední řadě, aby byla rodinný typ.

Čeho si u žen nejvíce vážíte: Musí být inteligentní, se smyslem pro humor, umět být oporou v těžší životní situaci. Také když se nebojí říci vlastní názor a může se na ní člověk kdykoli spolehnout.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !