Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na co nezapomenout během těhotenství

23. 09. 2021 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

Doba očekávání dítěte je bezesporu hodně zajímavá a krásná. Žena se mění a čím více se blíží den D, tím se pochopitelně více těší. Pravda je ovšem taková, že se najdou i chvilky, které se vyplatí nějakým způsobem vyplnit. Prostě i v těhotenství se můžete nudit. My se proto v následujících řádcích podíváme mnohem podrobněji na některé druhy zábavy, které je možné využít. Alternativ je poměrně hodně. Tedy za předpokladu, že má žena standardní průběh těhotenství bez nějakých větších komplikací.
 

Cvičení různého přiměřeného druhu


Zapomenout můžete určitě na aerobik a nějaká podobná cvičení dynamického charakteru. Ta se zrovna dvakrát pro těhotné ženy nehodí. Přesto není problém cvičit třeba pilates nebo jógu. Obojí cvičení jsou relativně klidná a pohodová. Velmi důležitou roli při nich hraje bezesporu dýchání. Cvičení mohou pomoct i od nepříjemných bolestí zad a jiných obtíží, jimiž jsou těhotné ženy poměrně často sužovány. Po cvičení si můžete dopřát skvělý relax třeba i s dobrým pitím. Pro mnohé je ideální káva v těhotenství, jiné ženy si raději dají čaj či džus.     

Na co nezapomenout během těhotenstvíNákup výbavy pro dítě


Na tu je zapotřebí myslet jako první. Kočárek jako takový musí být samozřejmostí stejně jako nejrůznější sedátka a další vybavení, které bude sloužit jako herní prostor pro dítě. Sehnat se dají i různé doplňky podobně jako pěkná kočárkovina. Alternativ je poměrně hodně. V těhotenství budete mít bezesporu dostatek prostoru k tomu, aby se vám podařila sehnat kompletní co nejlepší výbava, která se vám bude hodit.  

Nezapomínejte na hračky!


Dítě by si mělo mít s čím hrát. ideálními hračkami jsou bezesporu nejrůznější kousátka a hrkátka. Nejmenší děti rády dávají všechny věci do úst a také vnímají nejrůznější zvuky, jež především hrkátka tradičně vydávají. Hračky pro děti je tedy třeba vybírat hlavně podle věku a atestů, jimiž si prošly.


Zdroj obrázku:
Kovtun Dmitriy / Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !