8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na obrazovky TV Nova míří hudební soutěž X Factor!

29. 09. 2007 | Televizní tipy
TV Nova získala licenci na vysílání nejúspěšnější britské hudební soutěže posledních let s názvem X Factor, která patří do rodiny úspěšných formátů společnosti FremantleMedia. V současnosti slaví úspěchy již v deseti zemích světa, ve kterých dosahuje výrazně nadprůměrné sledovanosti. Na obrazovkách televize Nova se objeví již v roce 2008.

Poprvé byla soutěž X Factor uvedena v roce 2004 na britské televizi ITV. V Británii se také soutěž X Factor stala jednou z nejoblíbenějších zábavných show posledních let se sledovaností přes 10 milionů diváků. Největších úspěchů dosahuje X Factor především mezi mladými diváky ve skupině 16-34 let. V současné době se ve Velké Británii vysílá X Factor již čtvrtá série.

X Factor Hudební soutěž X Factor nezná hranic. Je otevřená soutěžícím všech věkových kategorií, všech hudebních žánrů a dokonce jak jednotlivcům, tak i zpívajícím formacím. Obvykle se soutěží ve třech kategoriích – 15-24 let, 25 a více let a skupiny. A nesoutěží jen zpěváci. Do vzájemného souboje schopností a prozíravosti se dostávají i porotci soutěže X Factor. Každý z nich je patronem jedné kategorie a sám vybírá soutěžící, kteří v dané kategorii postoupí do finále. Až do konce se svými „ovečkami“ úzce spolupracuje, vybírá jim repertoár, konzultuje a doporučuje způsob předvedení písně. Každý z porotců X Factor, který je vlastně v roli „neformálního producenta“, má tedy snahu dotáhnout své svěřence v soutěži co nejdál a obhájit jej proti favoritům ostatních porotců soutěže X Factor.

X Factor X Factor














X Factor má tři postupné fáze. První jsou castingy, které proběhnou v různých městech České republiky. Druhou fází soutěže X Factor je semifinálové soustředění, na kterém každý z porotců vybere své favority ve své kategorii a pošle je do finále. Ve finálových kolech se pak všichni utkají ve vzájemném souboji.

Čtěte také náš další článek o soutěži X-Faktor:
Máte něco navíc? Máte X-Faktor?

Zdroj: TV NOVA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
připojuju se k debatě..já jsem to taky přála milanovi, byl to bavič a nic nehrál
Obrázek uživatelky
profil
ja jsem to prala milanovi,po celou dobu co byl ve Wile tak si na nic nehral!!
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem fandila Milanovi,Marcele a Davidovi.Jsem ráda,že vyhrál Milan a včera jsem četla,že kamarádi zůstali on a Marcela.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nějak nechápu proč by to měla vyhrát Renééééé?????? proč jakO?
Obrázek uživatelky
profil
René by ty peníze určitě rozdala a nezbylo by jí nic
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles