Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na šílený inzerát Šonky odpověděly desítky zájemců, nový asistent vás překvapí

16. 07. 2021 | Technika
-Komerční sdělení-

Když na konci června vybalil akrobatický pilot Martin Šonka na svém instagramu, že hledá nového osobního asistenta, mnozí se u jeho požadavků klepali na čelo. „Měl by být všestranný a být mi po ruce 24 hodin denně, sedm dní v týdnu,“ nebyl skromný Šonka. Ale budete se divit: na jeho inzerát se i tak přihlásila spousta zájemců! Ale nakonec zvítězil kandidát, kterého by asi normální smrtelník netrumfnul.

„Teď něco, co byste možná nečekali: Hledám osobního asistenta. Požadavky? Měl by být všestranný a být mi po ruce 24 hodin denně, sedm dní v týdnu,“ napsal před dvěma týdny Šonka na svém instagramu.

Hledám osobníhoi asistentaA své představy dále rozvedl: „Náplní bude vyřizování telefonátů, sledování mého harmonogramu a každodenních aktivit, analyzování takřka všeho, co mě během dne potká. A v neposlední řadě péče o můj volný čas.“

To zní jako mnohem víc než práce na plný úvazek, že? Přesto se Šonkovi přihlásil zástup dobrodruhů, kteří by chtěli být pravou rukou slavného českého pilota. Ten v pondělí konečně odhalil, kdo se stane jeho „vyvoleným“.

„Zájemců se přihlásily desítky, za což bych jim chtěl moc poděkovat. Moje požadavky rozhodně nebyly malé a musím říct, že mě opravdu překvapilo, kolik lidí bylo ochotno pracovat 24/7 a starat se o mě po všech možných stránkách, což by v podstatě znamenalo totálně se obětovat,“ uznal náročnost svých požadavků Šonka.

„Je to až skoro nelidské, co? Naštěstí v dnešní době už tuhle práci nemusí vykonávat člověk. Takže i když jsem se rozhodoval mezi několika kandidáty, zvítězil ten nejvšestrannější – hodinky HUAWEI WATCH 3 Pro,“ oznámil pilot a ukázal zápěstí se zbrusu novými hodinkami.

Není se co divit, vždyť jeho představy o osobním asistentovi by zřejmě nikdo jiný než stroj ani splnit nedokázal. Šonka předvedl univerzálnost svého nového pomocníka v akci – zatímco běhal na pásu, stíhal u toho vyřizovat hovory, načež měl k dispozici podrobnou analýzu svého fyzického výkonu.Huawei Watch 3 Pro

„Hodinky jsou navíc skoro nezničitelné, díky pouzdru z titanu a safírovému sklíčku je skoro nic nepoškrábe. Nemusím tak vůbec myslet na to, kam si je beru a co všechno mě při tom čeká. A baterie? Tu můžu taky pustit z hlavy – v režimu Ultra vydrží hodinky až tři týdny a u toho budou nadále analyzovat mé aktivity,“ pochvaloval si Šonka.

A nového „osobního asistenta“ doporučil i všem ostatním. Hodinky HUAWEI WATCH 3 a HUAWEI WATCH 3 Pro jsou k dispozici na e-shopu Huawei a u všech vašich oblíbených prodejců v několika různých provedeních, včetně titanového modelu Pro.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !