Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na udržitelnosti záleží i v otázkách péče o krásu i osobní hygienu

6. 04. 2021 | Novinky
-Komerční sdělení-

Při nákupu kosmetiky, oblečení i vybavení domácnosti se otázka po udržitelnosti produktů stává samozřejmostí. Udržitelná řešení ale najdete i mezi produkty každodenního života, přičemž tato drobná rozhodnutí mají na planetu nezanedbatelný dopad. Společnost Metsä, v České republice známá svou značkou Tento, si klade za cíl zvyšovat povědomí o důležitosti výběru udržitelných produktů v každodenním životě.


Obnovitelný materiál z lesa a udržitelnost v každém kroku


    • Hlavní surovina značky Tento se získává ze dřeva, které pochází z udržitelně obhospodařovaných lesů rozrůstajících se rychleji, než jsou vytěžovány. Přibližně 90 % dřeva, které značka Tento využívá, je certifikováno a u 100 % dřeva lze vystopovat původ až k jeho udržitelným kořenům.

TENTO    • Otázka udržitelnosti se promítá i do výroby, kde je kladen důraz na efektivní práci se zdroji i energií, logistického řešení od ukládání produktů na palety až po samotnou přepravu i vzdálenost, kterou produkty Tento urazí na cestě ke spotřebiteli, čímž se snižují emise CO2.

    • Na obalech záleží, zvláště pak u produktů pro osobní hygienu. Tento se zavázalo ke zlepšování udržitelnosti obalů a od roku 2018 zredukovalo plasty v obalových fóliích o 17 % bez snížení nároků na bezpečné a hygienické balení.



Drobné změny s velkým dopadem pro všechny koupelny


Udělat svou beauty rutinu udržitelnější se zachováním veškerého pohodlí pomůže pár chytrých změn, které můžete do koupelny promítnout okamžitě.

    • Minimalizujte nebo nahraďte produkty, které tvoří váš každodenní odpad. Z domácností po celém světě skončí denně tuny odličovacích tamponů v odpadu. Existují alternativy, které vydrží déle, a to jsou odličovací tampony ze 100% bavlny. Můžete je vždy po použití vyprat a následně použít další den.

TENTO    • Vyhledávejte produkty, které jsou vyrobeny udržitelně. Kosmetické ubrousky jsou nezbytným pomocníkem nejen v koupelně. Ty značky Tento jsou šetrné k životnímu prostředí, vyrobené s respektem k lesům jako zdroji dřeva a za každý zpracovaný strom společnost zasadí 4 nové. Obaly jsou ze 100 % vyrobeny z papíru a lze je snadno recyklovat.

    • Méně plastu, více krásy. Nahraďte mycí houby z plastu přírodní lufou. Ta přirozeným a jemným způsobem zbavuje pokožku odumřelých buněk, prokrvuje ji a působí jako prevence v boji s celulitidou. Díky svému rostlinnému původu se navíc jednoduše rozloží a nezanechává na planetě žádnou stopu.

    • Smýšlejte ohleduplně k přírodě i v otázce produktů pro každodenní potřebu. I u zdánlivě obyčejných produktů máme možnost si vybrat značky následující udržitelnost. Samozřejmá výbava každé koupelny, kterou je toaletní papír, se může stát důležitou součástí našeho udržitelného životního stylu. Značka Tento u všech svých produktů proto dbá na kombinaci udržitelného postupu výroby, vysoké kvality produktů a zároveň jemnosti a pevnosti materiálů.


Produktový tip: Toaletní papír Tento Classic


toaletní papír Tento Classic
Udržitelná řešení hledejte i mezi produkty každodenního života. 3vrstvý toaletní papír Tento Classic je nyní jemnější, pevnější a je vyroben z obnovitelného dřeva pocházejícího z udržitelně obhospodařovaných lesů.

Doporučená cena za balení 8 rolí toaletního papíru Tento Classic je 95,90 Kč. Více informací naleznete na www.tento.eu.


Soutěžte od 12.4. o udržitelný beauty balíček Tento!


Vyhrajte balíček s ekologickým odličovacím tamponkem, přírodní lufou a novými jemnějšími a pevnějšími papírovými produkty denní spotřeby značky Tento jako jsou kosmetické ubrousky či toaletní papír.













Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !