Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na vlastní nohy - Pobřeží duchů

7. 03. 2018 | Televizní tipy
V unikátním dokumentárním cyklu se vydáme na dobrodružnou výpravu do Patagonie se scenáristou a režisérem Rudolfem Havlíkem v pořadu Na vlastní nohy - Pobřeží duchů.

Na konci světa zbývají jen dvě možnosti. Otočit se, nebo pokračovat někam dál, až za horizont. V šestém dílu se vydáme s Rudolfem Havlíkem na jižní pobřeží Jižní Ameriky. V pořadu Na vlastní nohy - Pobřeží duchů proplujeme Magalhaesovým průlivem a setkáme se s duchy patagonského pobřeží. V dávných dobách se lidé museli spolehnout pouze na námořnické historky, které byly plné fantazie a monster, nad kterými lidé žasli.

Na každém příběhu však bývá často trocha pravdy, proto se na této dobrodružné cestě vypravíme po stopách dávno zapomenutých strašidelných pověstí, ztracených indiánských kmenů, i po stopách lodi HMS Beagle, na které do Patagonie dorazil samotný Darwin.

Na vlastní nohy - Pobřeží duchůCyklus režisér natáčel dlouhých pět let. V každém dílu se věnuje jinému příběhu a volí jiný vyprávěcí rámec podpořený atraktivním obrazovým materiálem, filmovou hudbou a podmanivým komentářem Ondřeje Vetchého.

Na vlastní nohy - Pobřeží duchů lze sledovat 7. 3. 2018 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na vlastní nohy - Pobřeží duchů:

Na vlastní nohy - Pobřeží duchů
Na vlastní nohy - Pobřeží duchů
Na vlastní nohy - Pobřeží duchů
Na vlastní nohy - Pobřeží duchů
Na vlastní nohy - Pobřeží duchů
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice