8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak probíhal křest knihy: Yvetta Hlaváčová Vltava Tour

5. 07. 2007 | Úspěšní lidé

V pražkém café Café Jungmann byla 3. července 2007 pokřtěna kniha Kateřiny Hamrové: Yvetta Hlaváčová Vltava Tour.


Reportážně laděný pohled Kateřiny Hamrové odhaluje s ironickým nadhledem zákulisí jednoho českého rekordu. Sedmidenní příběh české dálkové plavkyně, která se rozhodla překonat Vltavu v sedmi etapách. Knížka s nadhledem vykresluje, jak si kdo v Česku umí na cizí slávě přihřát polívčičku, kdo je skutečný profík v oboru a na co se nakonec Yvetta musela spolehnout. V neposlední řadě tu druhotně vypluje na povrch i skutečnost, jak se z vcelku neznámé světové rekordmanky, která zdolala La Manche, stala v Česku známá osobnost, která svojí vytrvalostí, urputností a prací s vlastním podvědomím dokázala doplavat do vytyčeného cíle... A za to jí patří obdiv.


Kateřina Hamrová:
YVETTA HLAVÁČOVÁ: VLTAVA TOUR
7 dní, které otřásly (nejen) Vltavou



Knížka napsaná v rekordním čase – sedm dní po Yvettině sedmidenní plavbě!


Yvetta Hlaváčová Vltava Tour

Kmotři knihy:


Jiří Pomeje, filmový producent, herec, kamarád Kateřiny Hamrové, který jak sama říká má s vodou mnoho společného: "Jirka je můj letitý kamarád a první etapu, v Týně nad Vltavou, kde Yvetta začínala, moderoval. Roky závodně plaval, a tak se dokonce rozhodl ji na začátku vyprovodit, skočil do vody a uplaval s ní první stovku! Jinak i v životě přes nejrůznější překážky osudu plave všemi styly, jak to jde a za to mu patří můj obdiv."


Další kmotr, kterého si Kateřina vybrala, je starosta Týna nad Vlatavou. "Poznala jsem ho až přímo večer před Yvettiným plaváním a jak píšu v knížce, je to člověk velice profesionální, ochotný, pro mě spolehlivý a je s ním legrace." Starosta přivezl ke křtu vodu z Vltavy, přímo z místa, kde se Yvetta ze schod poprvé ponořila do vody. Poté, co knížku polil, lahvičku se zbytkem vody Yvetě věnoval.


Yvetta Hlaváčová Vltava Tour

"Třeba ji necháme na pokračování," usmívala se Yvetta, která se pečlivě připravuje a trénuje na kanál La Manche, který chce ve světovém rekordu zdolat koncem léta. Knížce popřála úspěch a dobrý prodej.


To potvrdila i další kmotra, čarodějnice a vědma Kateřiny Hamrové, Yvona Nedorostová, která na křest přijela až z Havířova! "Knížka se stane velmi vyhledávanou už jen proto že není oslavná. Bude mít úspěch a nezůstane jen u téhle jedné," začarovala přímo nad knihou.


Kateřina Hamrová dodala, že knížka nebyla psaná na objednávku. „Snažila jsem se o realistický pohled do zákulisí sedmi dnů práce lidí, kterými se Yvetta obklopila, aby ji vytvořili profesionální tým - zázemí a oni ji párkrát během plavby tak trochu "potopili." Knížka by vznikla i kdyby nedoplavala, ale ona to dokázala a o to se mi psala líp," uzavřela Hamrová.


Knihu si již nyní můžete objednat na oficiálních webových stránkách Vltava Tour.


V týdnu od 23. do 29. července můžete knihu - Yvetta Hlaváčová Vltava Tour vyhrát v naší týdenní soutěži.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !