Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nebojte se zlaté šperky nakupovat z pohodlí vašeho domova

29. 05. 2020 | Trendy
-Komerční sdělení-

V dnešní době je nákup stříbrných a zlatých šperků doslova hračka. Nejen, že si sami můžete ověřit bezpečnost vašeho nákupu, ale také si pohodlně vyberete ze široké nabídky. Co si budeme povídat, doma vás netlačí čas a vy si tak můžete pořádně promyslet, jaký nový šperk vám bude dělat radost.

Jak si ověříte bezpečnost vašeho nákupu?


Každý český internetový obchod se zlatými a stříbrnými šperky musí být registrovaný u Puncovního úřadu. Pokud není, dopouští se porušování zákona. Na stránkách každého e-shopu určenému k prodeji šperků z drahých kovů naleznete značku Puncovního úřadu. Obvykle bývá hned na úvodní straně.

Zlaté šperky - nakupujt z pohodlí domovaNa stránkách samotného Puncovního úřadu si tak konkrétního prodejce hravě dohledáte. E-shopy tak musí plnit náležité zákony a předpisy a také se musí podrobovat pravidelným kontrolám.

Jak může prodejce svůj produkt dostatečně popsat?


Veškeré zboží je velmi kvalitně nafoceno. Bývají to fotky pořízené profesionálními fotoaparáty. Někdy jsou to dokonce přístroje určené přímo na focení šperků. Šperky jsou foceny z několika stran a někdy i u pravítka. U fotky na figuríně si pak lehce představíte, zda vám vybrané zlaté naušnice dobře padnou.

Další způsob, jak si zákazník lépe představí daný šperk, je stručný a především přesný popis zboží. Vybíráte-li  zlatý prsten, zjistěte správnou velikost, popřípadě vnitřní průměr. Průměr se také udává např. u náušnic typu kruhy. Délka je zase rozhodující u řetízků a náramků.

V popisu naleznete i původ, tvar či barvu drahých kamenů. Neměl by tam chybět ani záznam o ryzosti drahého kovu. Někdy jsou uváděny i rozličné povrchové úpravy, jako je vybrušování, rytina či ošetření rhodiem. Nezapomínejme také na typ zapínání.

Co dělat, když nejste spokojení se zbožím?


Objednáte-li si šperk, který nesedí nebo není zcela podle vašich představ, máte možnost ho vrátit. Každá firma má pochopitelně rozdílné obchodní podmínky, ovšem vrácení zboží platí všude stejně. Do čtrnácti dnů můžete zboží vrátit, a to bez udání důvodu. Je to zákonem daná skutečnost, kterou se e-shopy musí řídit.
Gold Store




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !