Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nejlepší trapasy 7.10. 2021

7. 10. 2021 | Televizní tipy
Úspěšný cyklus se vrací! Výběrem nejžádanějších diváckých příběhů provází Miroslav Táborský. Tentokrát na téma Rodina. Hrají: V. Kotek, M. Issová, P. Liška, J. Mádl, J. Dolanský, A. Šišková, D. Suchařípa, P. Rímský, R. Vojtek a další. Režie D. Sís

V šestnácti dílech se Česká televize vrací k úspěšnému diváckému cyklu v unikátním výběru. Večerem na téma Rodina provází Miroslav Táborský, zdaleka nejobsazovanější herec tohoto cyklu.

Nejlepší trapasy 7.10. 2021V povídce Kočárek se V. Kotek představí v netradiční roli policisty, otce, který vedle svých běžných povinností řeší opravdu zapeklitý případ – musí uspat svoji dceru. Zdánlivá banalita rozehraje řetězec bláznivých a přece tolik reálných situací, jejichž obětí se může stát kdokoli z nás.

V dalším příběhu Osobní strážce M. Táborský projde peklem žárlivého otce a veškerou energii i dlouholeté zkušenosti policejního důstojníka věnuje pronásledování nápadníků své dcery. Ve třetí povídce se J. Dolanský jako novopečený otec ocitne v absurdní situaci.

Zamčený v restauraci po oslavě narození dcery je jako Robinson na pustém ostrově uprostřed oceánu velkoměsta. V porodnici na něj čeká manželka s miminkem a on je má vyzvednout už za několik hodin. Stihne to?

Poslední povídka s názvem Fotbal je obrázkem typicky české rodiny, v níž se manželka a matka snaží zvládnout domácnost i zaměstnání, zatímco manžel se synem se ve vzácné shodě starají v životě jen o to, co souvisí s "kulatým nesmyslem". Jejich vášeň, kterou ona tak nenávidí, jí ovšem nakonec zachrání kariéru, a to velmi překvapivým způsobem.


Cyklus Nejlepší trapasy můžete sledovat 7.10. 2021 od 20:10 na ČT1!!

A opakování 8.10.!





Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejlepší trapasy 7.10. 2021:

Nejlepší trapasy 7.10. 2021
Nejlepší trapasy 7.10. 2021
Nejlepší trapasy 7.10. 2021
Nejlepší trapasy 7.10. 2021
Nejlepší trapasy 7.10. 2021
Nejlepší trapasy 7.10. 2021
Nejlepší trapasy 7.10. 2021
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !