Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nespresso představuje nový systém přípravy kávy Vertuo

21. 09. 2021 | Novinky

Kvalita Nespresso ve větším šálku stisknutím jediného tlačítka

Společnost Nespresso, průkopník a leader v segmentu porcované kávy, uvádí od 14. září 2021 na trh v České republice a na Slovensku nový systém přípravy kávy Vertuo. Vertuo nabízí 33 kávových směsí a káv jednoho původu v 5 různých velikostech, aby si milovníci kávy mohli vychutnat svůj oblíbený nápoj tak, jak chtějí, kdykoliv chtějí. Ať už je to větší káva po ránu, espresso po obědě nebo Gran Lungo odpoledne, systém Vertuo dokáže stisknutím jednoho tlačítka připravit cokoliv.



NESPRESSO PŘEDSTAVUJE KÁVOVÝ SYSTÉM VERTUO

A S NÍM KÁVU PRO VŠECHNY PREFERENCE A PŘÍLEŽITOSTI


NespressoV návaznosti na úspěch systému Vertuo v mnoha zemích Severní Ameriky, Evropy a Asie je tato řada nově k dispozici i v České republice a na Slovensku, kde téměř 80 % konzumentů kávy preferuje právě větší šálek kávy a často zahajuje svůj den nápojem o objemu více než 180 ml. Díky systému Vertuo je možné vychutnat si větší šálky kávy připravené doma v kvalitě, kterou je značka Nespresso proslulá.

Pavla Marková, Coffee Ambasadorka společnosti Nespresso, vysvětluje: „Zavedením systému Vertuo rozšiřujeme možnosti přípravy kávy v domácnosti. Nabízíme větší kávy, u nichž nijak neslevujeme z chuti nebo výjimečné kvality, jež od každého šálku Nespresso očekáváte. Milovníci kávy tak budou moci objevovat kávy různých velikostí, od espressa (40 ml) po karafu (535 ml) ve stylu překapávané kávy, která je jako stvořená pro sdílení kávových momentů.“

Systém Vertuo využívá technologii Centrifusion™ a řadu kapslí různých velikostí. Díky unikátnímu čárovému kódu na každé kapsli kávovar rozpozná, jakou kávu připravuje, a upraví parametry louhování tak, aby vznikla kvalitní černá a chuťově plná káva završená hedvábnou a vydatnou vrstvou cremy.

Na obou trzích bude Nespresso pro systém Vertuo nabízet kávovar Vertuo Next. Tento kávovar se ovládá jednoduše stisknutím jednoho tlačítka a využívá technologii Centrifusion™. Více informací o kávovarech najdete na www.nespresso.com.

ROZMANITOST NABÍDKY VERTUO


Nová řada kávovarů dokáže připravit kávy 5 různých velikostí: Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) a Espresso (40 ml).
    • Milovníci kávy si mohou vychutnat 33 výjimečných káv
        ◦ 2 směsi ve velikosti Carafe Pour-Over Style
        ◦ 15 směsí nebo káv jednoho původu pro velikosti Mug (230 ml) a Gran Lungo (150 ml)
        ◦ 11 směsí pro Double Espresso (80 ml) a Espresso (40 ml)
        ◦ 5 směsí, z nichž 3 jsou aromatizované kávy a další 2 jsou určené pro mléčné receptury (80–230 ml)

Kapsle různých velikostí umožňují připravit nápoje o různém objemu, ovšem vždy z pečlivě mísených a opražených zrn, které zajistí kvalitní zážitek. Ať už chcete okouzlit své přátele během brunche nebo si dát rychlé espresso po obědě, systém Vertuo nabízí všestrannost pro všechny chuťové preference a okamžiky s kávou.

NESPRESSO

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO VĚTŠÍ ZÁŽITEK S VERTUO


Společnost Nespresso dále nabízí také celou řadu stylového a elegantního kávového příslušenství Vertuo. V každé kolekci se propojují smysly chutě, čichu i zraku tak, aby byl okamžik s kávou Nespresso Vertuo povýšen na novou úroveň.

Cestovní hrnky a zásobníky na kapsle Nespresso jsou stylovým a praktickým doplňkem sbírky každého milovníka káv Vertuo. Příslušenství Vertuo zahrnuje skleněné šálky na horkou i studenou přípravu a součástí balení jsou nově také elegantní lžičky, se kterými je degustace Vertuo káv tím pravým chuťovým zážitkem. Zcela nový rozměr pak nabízí výjimečná karafa z ručně foukaného dvoustěnného skla.


ZÁVAZEK UDRŽITELNOSTI SPOLEČNOSTI NESPRESSO


NESPRESSOUdržitelnost je v srdci všeho, co společnost Nespresso dělá, stejně jako závazek pozitivním způsobem ovlivnit životy lidí i naši planetu. V souladu s tímto přístupem jsou všechny kávové kapsle Nespresso, včetně těch v řadě Vertuo, vyrobeny z hliníku jako nekonečně recyklovatelného materiálu, který dokonale chrání čerstvost, kvalitu a chuť kávy. Společnost Nespresso investuje značné prostředky do svého recyklačního programu, aby bylo recyklování použitých kapslí pro její spotřebitele maximálně jednoduché a pohodlné. Kromě toho jsou všechny systémy Nespresso vybaveny energeticky úsporným režimem nebo funkcí automatického vypnutí, aby minimalizovaly spotřebu energie.

Kávovary Vertuo Next se navíc dodávají v recyklovatelném balení vyrobeném z 95 %
z recyklovaného materiálu – recyklovaného papíru, 100% kompostovatelné kartonáže z kukuřičného a bramborového škrobu, která kávovar chrání před poškrábáním. Toto inovativní balení bude do konce roku 2021 nasazeno u všech kávovarů Nespresso. Samotný kávovar Vertuo Next je vyroben z 50 % z recyklovaného plastu.


-Komerční sdělení-


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
fUNGUJE, MÁM 8
Obrázek uživatelky
profil
fUNGUJE, MÁM 8
Obrázek uživatelky
profil
Jo jo funguje, jen je potřeba líp hledat a né rychle překlikávat stránku Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
fUNGUJE, MÁM 8
Obrázek uživatelky
profil
Funguje, já jsem sebrala 9
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles