Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Noste své fotografie stále u sebe

11. 11. 2009 | Domácnost
Dovolené, rodinné oslavy, výlety, svatby, narození dítěte, to všechno jsou události či momenty, které většina z nás touží zvěčnit. Ale kolik takových událostí během roku zažijeme či podnikneme? A kolik za celý život? Asi bychom se nedopočítali a pořízených fotografií teprve ne. A to ani nepočítáme momentky z běžného života! Ale kam s tolika fotkami? Samozřejmě nás napadne jasná odpověď: počítač nebo album. Nebo snad existuje jiná možnost?

Fotky v albech či v počítači?

Klasická alba mají své kouzlo. Listujeme si v nich jako v knihách a „čteme‟ v nich náš život. Fotku tak vlastně fyzicky držíme v ruce a můžeme ji zkoumat ze všech stran a úhlů a jistě je toto prohlížení i pro oči příjemnější. Negativa Fotoalbumalb jsou, že musíme nechat fotky vyvolat, což není právě levné, navíc kam se všemi těmi alby? Za život se jich nashromáždí pěkná hromádka, a pokud je nemáte popsané, pak najít fotky z určité události bude velký oříšek. Dnes jsou klasická alba pomalu vytlačována počítači, ale přeci jen u starších generací se alba, a zvláště ta rodinná, těší stále velké oblibě.

Celý svět se dnes točí kolem počítačů, ale přeci jen existují jistá úskalí, co se týče prohlížení fotografií v něm. Hlavním problémem je pořizovací cena, která je hodně vysoká. Také je problematické, ne-li nemožné, přenášení počítačů z místa na místo. Ano. Existují přece notebooky, ale ani ty nejsou právě nejskladnější a nejlehčí. Bohužel ani nejlevnější. Nehledě na to, že prohlížení není pro oči právě příjemné a zdravé.

Kompromisem mezi počítačem a klasickými alby může být digitální fotoalbum. Na našem trhu je k prodeji několik zařízení, jak si prohlížet digitální fotografie. Tzv. digitální rámečky jsou jednou z možností, nicméně abyste si mohli fotografie prohlédnout, potřebujete mít puštěný počítat, či notebook. Nabízíme vám ale unikátní řešení, kde nepotřebujete ani počítač, ani přístup k elektrické zásuvce. Přenosná digitální fotogalerie s nadčasovým designem, to je foto ALBUM, které za vás vyřeší dilema, kam uložit vaše fotografie.

Prohlížení fotekTato unikátní přenosná technologie dokáže pojmout až 40000 digitálních fotografií, takže kapacitně bohatě vystačí pro jednu rodinu, aby zde mohla mít veškeré fotografie, které nafotí. Svou velikostí může připomínat klasický papírový diář, který váží pouhých 408 g. Díky velikosti displeje 7’’ (800 x 480 pixelů), který je velký jako klasická pohlednice, zobrazuje fotografii ve formátu 10 x 15 cm. Za zmínku určitě stojí i fakt, že ovládání je natolik jednoduché, že jej zvládnou i starší generace. Do takového alba lze fotografie nahrát rovnou z digitálního fotoaparátu, mobilního telefonu, prostřednictvím USB kabelu, SD karty nebo flash disku. Vnitřní paměť alba činní 4 GB a při použití SD karty je pak kapacita ještě mnohonásobně vyšší.

Kromě pouhého listování mezi snímky je k dispozici také intuitivní menu, kde si lze nastavit různé parametry a funkce pro zobrazení. Pomocí třech tlačítek lze fotky prohlížet, kopírovat mezi oblíbené nebo je mazat. Navíc je možné do alba nahrát vaši obchodní prezentaci, kterou pak na obchodní schůzce lehce a pohodlně přehrajete. Doba použitelnosti bez dobití této digitální galerie je více jak 3 hodiny. Pokud k tomu přidáme jedinečný design, navržený samotnou Nell Applovou (designérka známého iPodu společnosti Apple), můžeme si být jisti, že toto digitální fotoalbum uspokojí i milovníky luxusních výrobků!

Zdroj: Elektronickealbum.cz

Sixtie
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
čeho všeho se jěště dočkáme
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles