Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový film - Chyťťe doktora

6. 12. 2007 | Televizní tipy
Ve čtvrtek 29. listopadu 2007 se v luxusních prostorách sálu Gold Class ve Village Cinemas na Andělu uskutečnil zábavný večer, se nesl v duchu premiéry nového českého filmu režiséra Martina Dolanského Chyťťe doktora.

Zábavný večer si nenechaly ujít ani známé tváře českého společenského života, Josef Carda, Kateřina Pospíšilová, Michal Dvořák, Štěpánka Duchková, Jan Rosák, Kateřina Kristelová, Michaela Ochotská, Vlasta a Markéta Horváthovi a Michaela Maurerová.

Chyťťe doktora Chyťťe doktora














V průběhu večera měli návštěvníci rozpoznat nejrůznější příchutě Bohemia Chipsů nebo unést v náručí co největší počet balíčků chipsů Bohemia byl pro mnohé soutěžící poměrně těžký úkol. Největší počet balíčku nakonec statně na svém náručí nesla Kateřina Pospíšilová která nelenila a pytlíčky s chipsy bouchla, aby tak uvolnila vzduch a zmenšila jejich objem. Zajistila si tak zasloužené vítězství neboť unesla v náručí 22 balíčků.

„Příznám se, že jsem víc fandil Kateřině Kristelové, ale nakonec to dopadlo trochu jinak. To jsem se asi přepočítal. Tak budu muset koupit kamarádovi panáka,“ řekl krátce po soutěži jeden z návštěvníků, který s kamarádem vsadil nato, že Kateřina Kristelová unese víc balíčků než Kateřina Pospíšilová.

-kep-
Chyťťe doktora Chyťťe doktora














Herecké obsazení filmu Chyťte doktora:
Michal Malátný - Dr. Michal Goldberg
Tatiana Vilhelmová (dvojrole)- Jana, Michalova manželka + Klára, Michalova milenka
Iva Janžurová - Lída, maminka Jany, doktorova tchýně
Vladimír Javorský -Dr. Lukeš, kolega Dr. Goldgerga
Luděk Sobota - primář Horn, doktorův nadřízený


Chyťťe doktora – na co se můžete těšit
Pan doktor gynekolog a porodník Míša je slušný člověk a i když se na něj téměř zamilovaně usmívá celá čekárna pacientek, své profese by nikdy nezneužil. Monogamní soužití považuje za správné, má hodnou ženu, ročního kluka, starostlivou tchyni a …atraktivní známou, která si při ranní kávě prohlíží těhotenský test.

Trochu mu přijde vhod, že ho ozbrojený primář pošle za sebe do televizní debaty a pokusí se během dopoledne vyřešit zásadní problém: se kterou z obou žen žít dál.

Chyťťe doktora Chyťťe doktora














Michal se nejdřív – vcelku podle očekávání – vydá zachránit rodinu. Ale protože jeho pokus neskončí zrovna slavně, vrátíme se s ním zase na začátek a po ráně do hlavy na ragbyovém hřišti ho probudíme ze zlého snu a dáme mu šanci zkusit to znovu.

Vrátí se tedy do nemocnice, kde to celé začalo. Znovu hledá po chodbách Kláru, znovu se Jana dozví o šťastné novině.

Tentokrát se pustí za Klárou. Ta mu to nijak neusnadní, utíká před ním přes celé město. Michal ji dohoní doma a když už to vypadá na happy end, přijde Kláře na pomoc její kolegyně z práce a obě společně začnou Michalovi plánovat život. Tohle už ale známe.

Rychle zpět do práce a radši tedy ještě jednou na začátek.

Chyťťe doktora Chyťťe doktora














Michal se napotřetí pokusí kličkovat mezi oběma, ale i jemu musí být jasné, že tohle nepovede vůbec nikam. Všechno je špatně. Ozbrojený primář, šílená věštkyně, ambiciózní policista panic… najde Michal klid stranou všech běsnících žen na své domovské klinice?

Nebo ani ticho lékařského pokoje není dost bezpečné pro slušného doktora, který se prostě líbí ženám.

Více už ve filmu …………. Chyťte doktora


Foto: Aleš Kartal
Zdroj: Chyťťe doktora


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je to podarený film
Obrázek uživatelky
profil
Film je super a moc se nám líbil.
Obrázek uživatelky
profil
Film jsem viděla o víkendu a moc se mi líbil. Nejvíce asi jak Vilhelmová nafackovala Malátnýmu škrabkou na nohy od AvonuSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Film jsem viděla o víkendu a líbil se nejen mně! Nelze od něj očekávat nějaké vysoké filmové kvality, ale jako komedie na odreagování je fajn Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Film jsem ještě neviděla,tak nemůžu soudit.Někomu se bude líbit a někomu ne.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka