8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový večerníček pro děti – doktor Animo

24. 09. 2007 | Televizní tipy
Nový večerníčkovský seriál – doktor Animo startuje 26.října 2007 na obrazovkách České televize.

Doktor Animo je nový kreslený seriál známého režiséra a výtvarníka Pavla Koutského, kterému předcházel večerníčkovský titul Do pohádky.

Pavel Koutský je nositelem několika významných cen na mezinárodních festivalech animovaného filmu. Na Berlinale obdržel postupně jednoho Zlatého a čtyři Stříbrné medvědy. Při tvorbě Fimfára ll spolupracoval s režisérem Břetislavem Pojarem na pohádce O Palečkovi jako výtvarník Autory námětu Doktora Anima jsou zkušení autoři animovaných filmů Edgar Dutka a Jiří Kubíček.

Doktor Animo Ti všichni včetně autora hudby Petra Skoumala a nápaditých a erudovaných animátorů vytvořili pozoruhodný kreslený, zatím sedmidílný seriál doktor Animo.Ve výrobě dalších šesti dílů Centrum tvorby pro děti a mládež ČT pokračuje.

Večerníček doktor Animo umí nejen dobře léčit bolesti zvířat, ale umí splnit i jejich přání. K jejich užitku však dokáže na monitoru své obrazovky ukázat, jak by dopadla splněná přání, kdyby se opravdu stala skutečně. Zvířata chtějí být buď být někým jiným, než jsou a trochu pošetile pohrdají zvířaty svého druhu. Také si přejí být větší nebo menší, mít jiné zuby, jiný krk a podobně. Bláhově si myslí, že by jim jejich splněná přání usnadnila život. Jejich doktor je ale vždycky vyvede z omylu.

Doktor Animo v sobě skrývá nenásilné poučení, množství veselých situací a gagů a má všechny znaky profesionálního moderního seriálu pro děti a také rodiče.

Doktor Animo fotogalerie:

Doktor Animo Doktor Animo














Doktor Animo Doktor Animo
















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsem asi moc staromódní, ale klasické večerníčky byly nepřekonatelné - dá se na ně koukat pořád. Ty moderní jsou nějaké "divné", moc jim nerozumím. Klasika je klasika Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Omlouvám se, ale zjistila jsem, že už jde "Cvrček" a to je taky hezký večerníček.
Obrázek uživatelky
profil
aby to nebyla stejná blbost jako jde právě teďka. Souhlasím s Markytickou, že starý večerníčky jsou nepřekonatelný. My máme nejraději Krtečka, Jáju a Páju, Makovou panenku a motýla Emanuela a taky Rumcajse. Ale z těch novejch nás nic nezaujalo. Vydrísek a Méďové se líbí mně, ale děti vždycky zaujme jen úvodní znělka, a pak přestanou mít zájem. Snad až budou větší, zatím vedou kreslené pohádky.
Obrázek uživatelky
profil
ale já mám stejně nejradši ty starý - Krkonošské pohádky, Pat a Mat, Králíci z klobouku, Mach a Šebestová, Krteček, Rákosníček, Pařezová chaloupka a mnoho dalších... Z novodobých mě nejvíce zaujaly večerníčky se zvířátky - jako je Vydrísek a Méďové SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles