Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Období letního grilování se nám blíží, aneb jak vybrat ten správný gril

26. 05. 2015 | Zahrádka
Léto nám už pomalu klepe na dveře a spolu s ním přichází i oblíbené grilování, které neodmyslitelně patří k letní sezóně. Dnes už se nenajde téměř nikdo, kdo by se netěšil na teplé letní večery ve společnosti rodiny a přátel. Pokud se k tomu přidá kombinace dobrého jídla a pití, jsou tyto chvíle doslova nezapomenutelnou společenskou událostí.  Obecně je známo, že s rostoucí rtutí na teploměru roste i chuť na grilované pokrmy. Nastává proto období, kdy lidé začínají s výběrem a koupí vhodného grilu.

Podle čeho se při koupi grilu rozhodovat

Dnes již existuje široká nabídka, ze které můžeme vybírat. Grily se mohou lišit svou velikostí, funkcemi, ale i barvou či designem. V první řadě záleží na preferencích zákazníka. Od toho se pak odvíjí to, který gril u něj zvítězí. Většina z nás již gril vlastní. Ale pokud teprve zvažujete jeho koupi či jen chcete váš starý gril vyměnit za nový, přečtěte si jak při výběru správně postupovat. Pro ty, kteří si s výběrem neví rady, by měla být na prvním místě rozhodující velikost grilu a jeho umístění.

Období letního grilování se nám blíží, aneb jak vybrat ten správný gril

Pokud bude gril sloužit na zahradu rodinného domu tak máte na výběr z nepřeberného množství. Pro majitelé bytů s terasou či balkonem je vhodnou variantou menší gril s dobrým uskladněním. Na zahradu se hodí spíše gril na uhlí či plynový, případně vodní, s elektrickým je to složitější kvůli přívodu elektřiny. Ta je naopak nejvhodnější do bytu s balkony a terasami, protože kouř z uhlí by obtěžoval sousedy a rizikové je i zacházení s popelem.

Pořízení kvalitního grilu se vyplatí

Dalším a pro mnohé rozhodujícím kritériem je cena. Mnozí se domnívají, že mezi jednotlivými grily nejsou žádné rozdíly a že k “ugrilování” masa postačí jakýkoliv rošt. Za pomoci kvalitních grilů ale můžete pokrmy připravit mnohem rychleji a zdravěji. Nejlevnější variantou je gril na dřevěné uhlí, nejdražší naopak gril na plyn. Pokud chcete, aby gril vydržel déle, tak se vám vyplatí investice do kvalitního grilu.

Šroubovák a nářadí potřebovat nebudete

Obávat se nemusíte ani toho, že byste museli váš gril sestavovat dlouhé hodiny podle nesrozumitelného návodu. V současné nabídce prodejních sítí jsou k dostání grily, které jsou nejenom lehce sestavitelné, ale také skladné. Dobrou skladnost u některých grilů ocení především ti zákazníci, kteří nemají dostatek místa a úložného prostoru pro svůj gril.

Zdroj, foto: Euronics


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Období letního grilování se nám blíží, aneb jak vybrat ten správný gril:

Období letního grilování se nám blíží, aneb jak vybrat ten správný gril
Období letního grilování se nám blíží, aneb jak vybrat ten správný gril
Období letního grilování se nám blíží, aneb jak vybrat ten správný gril
Období letního grilování se nám blíží, aneb jak vybrat ten správný gril
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !