8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier

15. 02. 2024 | Pro muže
-Komerční sdělení-

kadeřnictví KLIER




V dnešní době o sebe muži rádi pečují. Je jim totiž jasné, že upravený vzhled jde ruku v ruce s úspěchem v práci i u žen. Velký trend v pánském stylingu jsou vousy, ať už je to plnovous, knír nebo strniště. A nejde jen o vzhled, ale o celkový zážitek spojený s mužskou elegancí a stylizací. Vsaďte proto u pánské péče o vousy a vlasy na skutečné profesionály z kadeřnictví Klier.

správná péče o vousySprávná péče o vousy


V Klieru si pánové mohou dopřát střih a finální styling vousů. A aby byl zážitek dokonale relaxační, lze přidat třeba masáž pokožky hlavy.

Odborníci v kadeřnictví Klier vědí, že každý muž je jedinečný. Samozřejmostí je zde proto individuální přístup, kdy střih vousů vyzdvihne osobnost a lichotí tvaru tváře a struktuře vousů.

Na salónech pořídíte také špičkové produkty navržené speciálně pro mužskou pokožku a vousy, od šampónu až po olej na vousy. Klíčová je také péče o pokožku pod vousy. Vybírejte takové produkty, které udrží pokožku zdravou a zabraňují podráždění.  olej na vousy

Fajn tip na domácí péči o vousy je třeba olej na vousy od STMNT, který zkrotí každé vousy a příjemně voní. Obsahuje zvlhčující recepturu s přírodními oleji a je navíc bez silikonů.

Věděli jste tohle o vousech?


    • Vousy byly vždy symbolem mužské moudrosti, důstojnosti a autority. Dnes jsou výrazem osobního stylu, ať už jsou upraveny do precizního designu, nebo jsou ponechány v přirozené podobě.

    • Rychlost a hustota růstu vousů jsou ovlivněny genetikou, proto mají někteří muži hustší vousy než jiní, a to i přes stejnou péči.

    • Vousy fungují i jako přirozený filtr proti slunečnímu záření. Chrání kůži obličej od škodlivých UV paprsků.

    • Nejdelší plnovous na světě měl více než 5 metrů!


Zajděte si upravit vousy a vlasy do Klier 7 dní v týdnu


Salóny Klier jsou otevřené 7 dní v týdnu a není nutné se do nich vůbec objednávat! Najdete je na 33 místech České republiky. I muži ocení dárek ve formě voucheru, který mohou využít na služby a nákup produktů v salónech. Více informací a vaše nejbližší kadeřnictví najdete na webu www.klier.cz. Pohodlně online nakoupíte na shop.klier.cz.

péče o vousy








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier:

Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !