Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier

15. 02. 2024 | Pro muže
-Komerční sdělení-

kadeřnictví KLIER




V dnešní době o sebe muži rádi pečují. Je jim totiž jasné, že upravený vzhled jde ruku v ruce s úspěchem v práci i u žen. Velký trend v pánském stylingu jsou vousy, ať už je to plnovous, knír nebo strniště. A nejde jen o vzhled, ale o celkový zážitek spojený s mužskou elegancí a stylizací. Vsaďte proto u pánské péče o vousy a vlasy na skutečné profesionály z kadeřnictví Klier.

správná péče o vousySprávná péče o vousy


V Klieru si pánové mohou dopřát střih a finální styling vousů. A aby byl zážitek dokonale relaxační, lze přidat třeba masáž pokožky hlavy.

Odborníci v kadeřnictví Klier vědí, že každý muž je jedinečný. Samozřejmostí je zde proto individuální přístup, kdy střih vousů vyzdvihne osobnost a lichotí tvaru tváře a struktuře vousů.

Na salónech pořídíte také špičkové produkty navržené speciálně pro mužskou pokožku a vousy, od šampónu až po olej na vousy. Klíčová je také péče o pokožku pod vousy. Vybírejte takové produkty, které udrží pokožku zdravou a zabraňují podráždění.  olej na vousy

Fajn tip na domácí péči o vousy je třeba olej na vousy od STMNT, který zkrotí každé vousy a příjemně voní. Obsahuje zvlhčující recepturu s přírodními oleji a je navíc bez silikonů.

Věděli jste tohle o vousech?


    • Vousy byly vždy symbolem mužské moudrosti, důstojnosti a autority. Dnes jsou výrazem osobního stylu, ať už jsou upraveny do precizního designu, nebo jsou ponechány v přirozené podobě.

    • Rychlost a hustota růstu vousů jsou ovlivněny genetikou, proto mají někteří muži hustší vousy než jiní, a to i přes stejnou péči.

    • Vousy fungují i jako přirozený filtr proti slunečnímu záření. Chrání kůži obličej od škodlivých UV paprsků.

    • Nejdelší plnovous na světě měl více než 5 metrů!


Zajděte si upravit vousy a vlasy do Klier 7 dní v týdnu


Salóny Klier jsou otevřené 7 dní v týdnu a není nutné se do nich vůbec objednávat! Najdete je na 33 místech České republiky. I muži ocení dárek ve formě voucheru, který mohou využít na služby a nákup produktů v salónech. Více informací a vaše nejbližší kadeřnictví najdete na webu www.klier.cz. Pohodlně online nakoupíte na shop.klier.cz.

péče o vousy








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier:

Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
Pánská péče o vousy z kadeřnictví Klier
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles