Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paris Hiltonová Život na hraně / Životopis

23. 07. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Paris Hiltonová Život na hraně / Životopis
Autor:
Chas Newkey-Burden
Nakladatelství: Xyz
Rok vydání: 2009
Vazba: vázaná
Počet stran: 288 str.
Cena: 269,- Kč

Paris Hiltonová je středem pozornosti médií a předmětem zájmu veřejnosti, patří k nejkontroverznějším celebritám své generace. Z bohaté dívky pořádající bujaré večírky vyrostla pozoruhodná osobnost – herečka, popová hvězda a úspěšná podnikatelka.


Kniha ukazuje Paris nejen jako rozmazlenou movitou dědičku, ale také jako odhodlanou, pracovitou a cílevědomou ženu. Autor vede čtenáře na mola módních přehlídek, na filmové premiéry i na excentrické party. Představuje rovněž řadu mužů, kteří prošli Parisiným životem, včetně herce Leonarda DiCapria nebo člena hudební skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera.

Paris Hiltonová Život na hraně / ŽivotopisTaké adresář Parisiných přátel je plný hvězdných jmen – Britney Spearsová, Lindsay Lohanová či Nicole Richieová, která s Paris spoluúčinkovala ve slavné reality show The Simple Life. Kniha poprvé odhaluje celé zákulisí skandálu „postelové nahrávky“ z roku 2003 i Parisino uvěznění za přestupky při řízení v roce 2007. Nabízí jedinečný pohled na složitou osobnost Paris Hiltonové a dokazuje, že ani pobyt za mřížemi tuto pozoruhodnou ženu nezlomil. Její závratná kariéra se rozvíjí dál… Váz. 288 str., 269 Kč

Chas Newkey-Burden

Britský novinář a spisovatel. Přispívá do různých tištěných periodik (The Guardian, The Big Issue aj.), vystupuje v televizi a v rádiu, kde hovoří nejčastěji o svých knihách nebo o fotbale.

Kromě biografie Paris Hiltonové vydal též knihu o zpěvačce Amy Winehouseové. Z dalších děl: humorně pojatá historie Británie A Reduced History of Britain, řada sportovních publikací týkajících se fotbalového klubu Arsenal - The All-New Official Arsenal Miscellany, Arsenal: Premiership Player Profiles, The Arsenal Yearbook nebo knihy o psech The Dog Directory, The Reduced History of Dogs.

Zdroj: Xyz.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je blbá,neumí nic,ale má prachatýho tatínka...
Obrázek uživatelky
profil
blbka?? možná ale uměla se narodit. Nezavidím jí neobdivuji ráda si přečtu drby o ní ale rozhodně jí nebudu nadávat žije v uplně jinémn světě který je uplně o něčem jiném.
Obrázek uživatelky
profil
bože jak já tuhle pipku namachrovanou a hlavně blbou nesnáším:D
blbá jak dlabaný necky, neumí zpívat, hrát taky ne a žije si jen protože dědila....prostě blbka...
Obrázek uživatelky
profil
Tak tohle si určitě nekoupímSmajlík)
Obrázek uživatelky
profil
zatím o ní jen píšou to negativní (jeden skandál za druhým).Dle mě je slavná jen díky nim..Považuji ji za obyčejnou rozmazlenou fiflenu....ale kdo ví,která si vždycky najde způsob jak na sebe upozornit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles