MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Josefa Karase

25. 10. 2013 | Televizní tipy
13. komnata Josefa Karase - Vrcholový desetibojař a druhý nejkrásnější muž světa v soutěži Mr. World 2010 se musel vyrovnat s tím, že zdravotní problémy ukončily jeho sportovní kariéru těsně před vysněnou olympiádou.

Pětatřicetiletý Josef Karas je zvyklý se s životem prát. Zažil úmrtí bratra ve svém dětství, emigraci s rodiči do Kanady a především velké zklamání na cestě za životním cílem – přes letitou dřinu a úspěchy ve sportovní kariéře se mu nepodařilo zúčastnit se vysněné olympiády v Pekingu. Toto zklamání mu nedokázal vynahradit ani úspěch v soutěži Mr. World v Koreji v roce 2010, kde se umístil jako druhý nejkrásnější muž světa.

13. komnata Josefa KaraseV pořadu 13. komnata Josefa Karase se dozvíte, že se sportem začínal ve třinácti, dokázal se prosadit jako desetibojař mezinárodní úrovně, pak ale přišla krize: slibnou sportovní kariéru musel ukončit ze dne na den. Vyhřezlá ploténka znamenala konec všech sportovních ambicí, veškerého sportovního uplatnění.

Místo příprav na olympiádu nastalo období beznaděje a otázek, co dál. Navíc v den, kdy olympiáda začínala, dostal zprávu, že v Kanadě umírá jeho maminka na rakovinu. Odjel za ní, aby se o ni mohl starat. V pořadu 13. komnata Josefa Karase se dozvíte, že to, že mohl se svou maminkou prožít tři poslední měsíce jejího života, považuje za to nejlepší, co ho v životě mohlo potkat. Dnes už smutek nad ztracenou olympiádou necítí, i když stále není rozhodnutý, jaký nový cíl ve svém životě nastolí.

Pořad 13. komnata Josefa Karase se vysílá 25.10. 2013 od 21.00 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Josefa Karase:

13. komnata Josefa Karase
13. komnata Josefa Karase
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !