Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pijete vodu z kohoutku? A chutná Vám?

30. 05. 2011 | Domácnost
Nejcennějším zdrojem tekutin pro lidský organismus je kvalitní a čistá voda. Nejsnadnější způsob, jak ji získat je otočit kohoutkem vodovodu.

Pití vody z kohoutku má mnoho výhod. Vyhnete se tak tahání těžkých nákupních tašek s balenou vodou a zároveň tím prospějete i přírodě před odpadem v podobě stovek tun prázdných PET láhví.


Jenže, co když Vám voda z kohoutku nechutná?

Nebo máte strach, že se v ní usazují nečistoty z kohoutku či trubek nebo není kvalitou na takové úrovni jako balená voda.
Filtrační konviceNa všechny tyto obavy můžete v klidu zapomenout při používání filtrační konvice. Filtrační konvice v sobě mají kvalitní filtr na vodu, který odstraňuje nečistoty z vody z kohoutku. Můžete například vyzkoušet novinku na trhu v podobě filtračních konvic Hyundai Aqua Optima, jejichž filtry díky jedinečnému patentovanému 5-ti stupňovému procesu filtrace odstraňují nečistoty, které ve vodě z kohoutku zůstávají i po převaření. Filtrační konvice Hyundai s filtrem Aqua Optima používá jedinečnou směs aktivního uhlíku, který má také příznivý vliv na snížení hladiny herbicidů a pesticidů.

Technologie filtrů také výrazně snižuje obsah chlóru a uhličitanu vápenatého, jenž způsobuje tvorbu vodního kamene v kuchyňských spotřebičích. Používáním filtrované vody prodloužíte životnost vaší rychlovarné konvice, ale zejména espressa. Snížením obsahu chlóru a tvrdosti vody jsou tak teplé i studené nápoje chutnější.

filtrační konvicePřefiltrovaná voda je také ideální na vaření zeleniny – zlepšuje její chuť i vzhled. Tyto konvice jsou vybaveny také indikátorem výměny filtru, který Vás upozorní na potřebu vyměnit filtr. Filtry Aqua Optima vydrží minimálně 30 dní a přefiltrují nejméně 100 litrů vody.

S filtrační konvicí také ušetříte. Balená voda je dražší a často nemusí být čerstvá. Použití filtrační konvice Vám zaručuje čistější, kvalitnější vodu a vždy čerstvou vodu jen za pár korun denně. Filtrační konvice můžete pořídit od 499 Kč na www.eproton.cz

Můžete si tak dopřát chutnější a čistější vodu každý den, která je vhodná i pro Vaše nejbližší.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Pijeme vodu z kohoutku, máme výbornou, chutná nám, ale také občas nějakou tu minerálku na doplnění minerálů nebo džus pro zpestření chuti. Voda je ale základ a člověk by jí měl vypít nejméně 2- 2,5 litru denně. Hlavně musíme myslet na to, že ledviny pracují od 4 hodin od rána na 100% a proto je nejlepší vypít dopoledne co nejvíce. Po 8 hodině večer už moc nepít. Ledviny jsou v klidovém režimu a je nevhodné je zatěžovat. Výjimkou je pokud jdete večer cvičit, potom musíte tekutinu doplnit. Já osobně piju 1,5 litru dopoledne a zbytek popíjím odpoledne. Cítím se skvěle a je to zdravé také na pleť. Hydratace je účinná Smajlík Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pijeme kohotkovou,máme dobrou,kvalitní,hlídanou
Obrázek uživatelky
profil
ano pijeme - máme výbornou vodu
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pijeme vodu z kohoutku je dobrá
Nevím proč lidi dávají za balenou vodu tak velké peníze.
Obrázek uživatelky
profil
pijeme kohoutovku, máme chuťově dobrouSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles