Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 13.3. 2013

13. 03. 2013 | Televizní tipy
Dne 13.3. 2013 se podívejte na další část pořadu Pošta pro tebe. Poválečná doba přinesla nový elán do života všech, kteří přežili. Novou naději, očekávání, touhu a přání lepší budoucnosti. Několik studentů mělo štěstí vyjet do Anglie, aby se mohli vzdělávat a poznávat cizí zemi s možností se rozvíjet, učit se angličtinu a zhodnotit tak co nejlépe svůj budoucí život.

Pan Erik byl jedním z nich. Prožil rok na studiích v Anglii. Ta doba a tehdejší spolužáci v něm zanechali hlubokou vzpomínku. Znalost angličtiny v životě zúročil více než dobře, pracoval v zahraničí, a možná i proto své kamarády více jak 60 let neviděl. Jak žili? Uspěli jako on?

Pošta pro tebe 13.3. 2013Je možné, že kvůli roku 1948 měli někteří omezené možnosti a cesta do Anglie byla jejich posledním cestovatelským zážitkem! Dnes je těmto studentům přes 80 let. Je na čase se sejít! Pozná Erik v pořadu Pošta pro tebe ze dne 13.3. 2013 své kamarády? Bude se mít ještě s kým sejít?

V pořadu Pošta pro tebe ze dne 13.3. 2013 se dozvíte, že Míša je jedním z dětí, které vyrůstalo bez vlastního otce. Matka partnera měla, Míša si logicky myslela, že on je jejím otcem. Nikdy si ale dost nerozumněli. Svou nelibost projevovala po svém. Záškoláctví, pobyt ve výchovném ústavu... byly jen revoltou v dané situaci.

Až do 18 let Míša nevěděla, že otčím není pravý otec! Přesto je dnes Míša milující matkou dvou malých dcer. Při pohledu na partnera, jak si hraje s dcerkami, jak je má rád, ji stále více trápí smutek z toho, že sama pohlazení táty nezažila. Od babičky věděla, že o ní věděl, že ji choval v náručí, a přesto ji musel opustit. Proč? Proč napořád? Míša by si přála, aby její setkání s otcem mělo dobrý konec. Přesto se bojí. Oprávněně?

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe ve středu 13.3. 2013 od 20:00 hod. na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !