Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 28.2. 2021

28. 02. 2021 | Televizní tipy
Pro Yvetu, Vladimíru a Eduarda rozhodně nebylo jednoduché sebrat odvahu a udělat první krok. Je skvělé, že se nakonec rozhodli přijít do studia! Uvádí E. Janečková. Režie M. Dvořáček
(Premiéra)

Yvetě je čerstvých osmnáct. Zatím žije v azylovém domě, pokouší se osamostatnit a definovat svoje místo na světě. Neví ale, odkud má vykročit, kam vlastně patří. Proto by si především chtěla udělat pořádek v hlavě, aby věděla, koho má a s kým může v životě počítat. Pochopila, že se musí pokusit budovat síť kvalitních vztahů, obklopit se těmi správnými lidmi.

Pošta pro tebe 28.2. 2021Proto by se také ráda setkala se svými sourozenci, kteří vyrůstali mimo původní rodinu a v prostředí, které ona považuje za zdravé. Chtěla by obnovit kontakt s mladšími sestrami–dvojčaty Nikolou a Denisou. Poznala je teprve před několika lety, přes sdružení pěstounských rodin. Setkání s tehdy malými děvčátky byla pro Yvetu tehdy velmi důležitá.

Paní Vladimíru trápí konflikt v rodině, kvůli kterému se léta nestýká se svými bratry – Honzou a Jiřím. Kdysi se stalo nedorozumění, Vladimíra byla nespravedlivě obviněná, a vztahy v rodině se pokazily. Sourozenci se tak dlouho neviděli a Vladimíra ani neví, jak bratři žijí, neví nic o jejich rodinách. Na bratry ale stále myslí a sama se sebou svádí boj. Neví, jak by to vyřešila, není pro ni jednoduché nabídnout ruku ke smíru. Je zraněná, ale hrdá, a současně se bojí, že ji bratři odmítnou. Ale čas tak neúprosně letí! Z rodiny už si zůstali jen oni tři.

Eda je celoživotní číšník a svou práci ve známé pražské restauraci má moc rád. Vedle číšnické profese má ale ještě jinou, a taky velkou zálibu: píše povídky a básně. Vydal už čtyři sbírky, inspirované postřehy ze života, vzpomínkami a platonickými láskami. Jednou z takových múz byla Vlasta, spolužačka ze střední školy. Její obraz se objevuje i v Edově poslední, rozepsané knize – tehdy oběma bylo sedmnáct, dnes přes šedesát let.

Jak se Edovi vzpomínky na mladická léta v poslední době často vracely, uvědomil si, že o své múze dávno neslyšel. Naposledy se viděli na jednom z třídních srazů, ale to už je hezkých pár let. A tak Edu napadlo, že se pokusí Vlastu vyhledat prostřednictvím Pošty. Rád by jí své dílko ukázal a věnoval. Doufá a věří, že ji to potěší, a těší se, že se společně pobaví a zasmějí.



Seriál Pošta pro tebe můžete sledovat 28.2. 2021 od 17:25 na ČT1!

A opakování 2.3.!











Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pošta pro tebe 28.2. 2021:

Pošta pro tebe 28.2. 2021
Pošta pro tebe 28.2. 2021
Pošta pro tebe 28.2. 2021
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !