Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Přestavba dětského pokoje: 5 tipů pro rychlou proměnu

2. 07. 2015 | Moderní bydlení
Myslíte si, že pokojíček vašich dětí už nutně potřebuje změnu? Léto, kdy děti mizí na prázdniny, tábory a k babičkám, je pro vylepšení jejich bydlení ten nejlepší čas: a jde to jednoduše a rychle. Výsledek uspokojí rodiče a bude se líbit i dětem.

Tip č. 1: Tapety a bordury

Rychlou změnu je nejlepší začít od stěn: kluky potěší tapeta s jejich oblíbeným motivem jako třeba závodní auta nebo motorky, holčičky nadchnou třeba motýlci namalovaní jakoby lakem na nehty. Nejlepšího výsledku dosáhneme, když vytapetujeme jenom část místnosti – výklenek, místo nad stolem nebo postýlkou. Čím jásavější a barevnější vzor, tím menší volíme plochu, takže můžeme koupit opravdu jen pár metrů a volit tím pádem opravdu z těch ty nejkrásnějších a nejluxusnějších bordur či tapet.

Tip č. 2: Úchytky pro malé ručičky

Ne každý má energii a peníze pořizovat do pokojíčku rovnou nový nábytek, vylepšit jeho vzhled novými úchytkami je ale možné vždycky a proměna bude blesku rychlá. Dětem se budou líbit třeba ty z barevné pryskyřice, v podobě kytiček, lodiček nebo medvídků. Úchytky se dají kombinovat v mnoha barvách i vzorech a děti milují, když se jimi mohou probírat a vybírat si podle vlastního vkusu.

dětské pokojeTip 3. Víc místa, víc radosti - úložné boxy

Děti vždycky ocení, když jim v pokojíčku vytvoříme víc místa - na hračky i na hru samotnou. K tomu slouží praktické úložné boxy, kam si mohou schovávat svoje poklady. Radost ale udělá i další pracovní deska, na které lze nechat rozložené puzzle nebo sem pozvat panenky na čajový dýchánek. Vytvořit v pokojíčku víc místa není vždy jen o velikosti prostoru, v první řadě jde o dobrý nápad. A ten může přinést třeba někdo, kdo se na pokojík podívá nezávislýma očima a poradí do něj pár jednoduchých řešení. Vždy se vyplatí zauvažovat, jestli nábytek můžeme vyhnat víc do výšky než do šířky a jednolité plochy rozčlenit pomocí klidných barev.

Tip 4. Šuplíky pro hru i pořádek

Povalují se vašemu dítěti v pokoji stále nějaké věci a není je kam dát? Novinkou na trhu jsou schody, které skrývají prostorné šuplíky. Slouží zároveň jako bezpečný přístup k vysokým postelím i jako skvělé sezení. Oblíbené jsou také pojízdné šuplíky v různých barevných odstínech, které pokoji dodají šmrnc. Děti si na ně mohou nechat vygravírovat i svoje jméno. Velké šuplíky se dají zašoupnout pod postel nebo můžou stát samostatně, jak si dítě vybere. Kluci se v těch větších rádi schovávají a holčičky si v nich zase dělají postýlky pro plyšáky,.

Tip 5. Nechte své děti dosáhnout všeho!

Jsou praktické a slouží jak malým, tak velkým dětem. Navíc se na nich dá i sedět. A i jako stylová dekorace v pokojíčku báječně vyniknou. Schůdky jsou zkrátka geniální vynález. Dobře vybraná barva schůdků dokáže rozjasnit dětský pokoj a dodat mu originalitu. Krásně vypadají zejména pastelové barvy, momentálně je oblíbená třeba lososová a cukrátková.

Zdroj, foto: Viabel


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přestavba dětského pokoje: 5 tipů pro rychlou proměnu:

Přestavba dětského pokoje: 5 tipů pro rychlou proměnu
Přestavba dětského pokoje: 5 tipů pro rychlou proměnu
Přestavba dětského pokoje: 5 tipů pro rychlou proměnu
Přestavba dětského pokoje: 5 tipů pro rychlou proměnu
Přestavba dětského pokoje: 5 tipů pro rychlou proměnu
Přestavba dětského pokoje: 5 tipů pro rychlou proměnu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !