Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima najela za svými diváky tři tisíce kilometrů

2. 07. 2016 | Novinky
Deset měst, přes tři tisíce ujetých kilometrů, sedm tisíc účastníků a téměř 700 minut živého vysílání. Taková je bilance letošní úspěšné roadshow Prima jede… za vámi. Třetí ročník u nás ojedinělé, celorepublikové tour televize Prima odstartoval 23. dubna v Liberci a skončil 25. června v Havířově.

I letošní putování českými a moravskými městy za diváky televize Prima nechalo nahlédnout pod pokličku živého vysílání zpráv z technicky plně vybaveného unikátního zpravodajského kamionu. Ten se stal na deseti zastávkách dominantou každého náměstí, o niž byl velký zájem.

Prima najela za svými diváky tři tisíce kilometrůNávštěvníky zajímalo vše – od vysílací techniky, procesu výroby zpravodajských relací až po setkání s osobnostmi známými z televizní obrazovky. V průběhu celého odpoledne, který zpravodajská redakce televize Prima strávila v každém městě, měli místní obyvatelé navíc možnost užít si i doprovodný program a soutěžit o zajímavé ceny.

Za organizačně a logisticky náročnou přípravou i samotnou realizací jedinečné roadshow stojí tým čítající kolem pěti desítek osob. Při svém putování je navíc zpravodajská redakce televize Prima připravena vysílat nejen z mobilního studia kamionu, ale také v případě nenadálých komplikací i z pražského studia, což vyžaduje nasazení všech členů redakce.

Chuť a energii být znovu součástí tohoto již tradičního putování za diváky jim pak každoročně vrací pozitivní reakce a poděkování místních obyvatel a také skvělá spolupráce a vstřícnost představitelů všech navštívených měst.

Zatímco první den letošní roadshow byl s 12 °C zároveň nejchladnějším z celého putování, den poslední se v Havířově s diváky rozloučil naopak s nejvyšší teplotou (34 °C). Na to, jaké zajímavé rekordy přinese 4. ročník putování Prima jede… za vámi, se mohou diváci těšit už příští rok!

Prima jede… za vámi najela za svými diváky tři tisíce kilometrů


Zdroj, foto: FTV Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prima najela za svými diváky tři tisíce kilometrů:

Prima najela za svými diváky tři tisíce kilometrů
Prima najela za svými diváky tři tisíce kilometrů
Prima najela za svými diváky tři tisíce kilometrů
Prima najela za svými diváky tři tisíce kilometrů
Prima najela za svými diváky tři tisíce kilometrů
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !