8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč si vybrat mezi všemi sprchovou zástěnu POINT od firmy WellMall?

19. 09. 2023 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Sprchová zástěna POINT od renomované firmy WellMall je inovativní a designově promyšlený produkt, který přináší řadu výhod a zlepšení do vašeho každodenního života. V tomto článku se podíváme na argumenty, proč byste měli zvážit investici do této sprchové zástěny, která zaujme nejen svým moderním vzhledem, ale také praktickými funkcemi a kvalitním provedením. Proč by se zástěna POINT měla stát nedílnou součástí vaší koupelny?


Vstup v rohu je jedním z možných designů sprchových koutů, který má několik výhod. Těmi hlavními jsou:

Sprchová zástěna POINT - čtvrtkruhová
Sprchová zástěna POINT - čtvrtkruhová

Úspora místa


Díky rohovému umístění vstupu lze využít roh sprchového prostoru, který jinak často zůstává nevyužitý. To je zvláště užitečné v menších koupelnách, kde je důležité optimalizovat každý centimetr volného prostoru. WellMall nabízí tuto zástěnu hned v několika rozměrových kombinacích od 80x80 do 120x90. V nabídce najdete i 4 tvarové varianty – obdélníkovou, čtvercovou, čtvrtkruhovou a asymetrickou. Vybere si tak opravdu každý.



Flexibilita uspořádání


Díky rohovému vstupu lze lépe přizpůsobit uspořádání koupelny. Sprchový kout může být umístěn v blízkosti stěny nebo naopak více v rohu, což dává více možností při plánování koupelnového prostoru.

Snadná instalace


Tento typ zástěn obvykle není příliš složitý na instalaci, což může ušetřit náklady a čas při renovaci koupelny. Nicméně pokud byste si i tak nebyli jisti nebo vám bylo cokoli nejasné, vždy je lepší obrátit se na specialistu. Odborný technik z firmy WellMall s vámi jistě rád probere jednotlivé kroky montáže u vybraného koutu.

TIP: Posuvné dveře jsou obecně výbornou volbou pro sprchové kouty, včetně těch s rohovým vstupem.


Další plusové body pro zástěny POINT jsou:

Moderní vzhled


Posuvné dveře mohou přispět k modernímu a minimalistickému vzhledu koupelny. Díky hladkým liniím a absenci viditelných pantů mohou dveře na posouvání působit elegantně a stylově.

POINT s hlubokou vaničkou

Snadná údržba POINT s hlubokou vaničkou


Posuvné dveře mají často méně spojů a otvorů než klasické otočné dveře, což usnadňuje úklid a údržbu. Navíc jsou spodní pojezdová kolečka vybavena vycvakávacím systémem pro ještě snazší čištění spodního rámu.

Tuto zástěnu můžete kombinovat se sprchovými vaničkami z nabídky e-shopu WellMall. Ať už dáváte přednost hluboké, nízké, akrylátové či mramorové. Přikoupením vhodného sprchového setu vám vznikne perfektní sprchový kout.


Při výběru sprchové zástěny je důležité dbát na kvalitu materiálů a konstrukce, aby byla odolná a spolehlivá, což sprchové zástěny POINT jednoznačně splňují. Dále je také důležité správně zvolit velikost a typ dveří, které budou odpovídat velikosti a konfiguraci vašeho rohového sprchového koutu.

Nákup koupelnového vybavení na e-shopu WellMall vám zaručí odborné poradenství, ochotný a rychlý zákaznický servis a vysokou kvalitu výrobků.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !