Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proměňte svou kuchyň v luxusní pekárnu! S Panasonic nebyla příprava nikdy snadnější!

11. 07. 2022 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Také se vám sbíhají sliny, když cítíte vůni čerstvě upečeného chleba nebo když slyšíte to kouzelné křupnutí do zlata vypečené kůrky? A co si tento gurmánský luxus dopřát kdykoli, kdy máte chuť, a to z pohodlí vlastní kuchyně? Dávno už neplatí, že domácí pekárny jsou spíše objemní pomocníci, které budete používat pouze občas. Panasonic SD-YR2550 disponuje totiž tak širokou nabídkou různých programů, že domácí pekárnu budete chtít používat doslova každý den, v jakémkoli ročním období.

Že v domácích pekárnách upečeme chleba, kdykoli máme chuť, jsme si tak nějak zvykli. Že si s pekárnou ale můžete připravit lahodný džem, zadělat těsto na pizzu nebo upéct nadýchané koláče by vás možná hned nenapadlo. Jde o pohodlnou volbu pro všechny domácí a kreativní pekařky chlebů, dortů a dalších laskomin.

Pečení s tímto intuitivním pomocníkem zvládne skutečně každý – dvě teplotní čidla a kompletní řada precizně vyladěných funkcí totiž zaručí, že získáte přesně ten chléb, na který máte chuť. Protože chléb té nejvyšší kvality vyžaduje ideální teplotu, je důležité, aby tepelná čidla dokázala sledovat vnější i vnitřní teplotu, a napomáhala tak optimalizovat každou fázi programu. A právě to model SD-YR2550 precizně zvládá.

Domácí pekárna Panasonic












Důležitý je také způsob hnětení těsta, o kterém by samotní mistři pekaři jistě dokázali vyprávět. S Panasonic SD-YR2550 však zvládnou správně uhníst těsto i méně zkušení domácí pekaři či pekařky, protože spotřebič je vybaven inovativní technologií, jež věrně napodobuje hnětení profesionálního pekaře. Jedinečný hnětací hák pracuje se speciálním žebrováním v nádobě pekárny, aby připravil ten nejlahodnější chléb s ideální texturou.

domácí pekárna PanasonicDalší nespornou a inteligentní vychytávku modelu SD-YR2550 představuje inteligentní dávkovač droždí, který naleznete pouze u domácích pekáren Panasonic. Přístroj automaticky vyhodnotí nejvhodnější okamžik pro přidání droždí do pečící nádoby během míchacího cyklu, a droždí tak nepřijde do kontaktu s tekutinami. A právě to je zárukou správného vykynutí a později dokonalého bochníku.

Díky našemu chytrému pomocníku však pokoříte v kuchyni i řadu dalších výzev: pekárna obsahuje speciální programy na pečení dortů, 4 bezlepkové programy, bez námahy také připravíte kompoty, džemy nebo nadýchané briošky. Milovníci zdravého životního stylu navíc jistě ocení i dávkovač rozinek či ořechů, jehož přesná míra pozdvihne především přípravu celozrnného pečiva na vyšší úroveň.

Ať už se chystáte na bezlepkové pečení, kreativní tvoření s dětmi nebo si jen chcete upéct krásný bochník chleba, protože souzníte s rustikálním životním stylem, Panasonic SD-YR2550 se stane věrným a vysoce ceněným pomocníkem.

Domácí pečivo ještě nikdy nechutnalo tak skvěle!


Model SD-YR2550SXE lze zakoupit ve vybraných prodejnách a e-shopech za doporučenou MOC 6299 Kč.

domácí pekárna Panasonic



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Proměňte svou kuchyň v luxusní pekárnu! S Panasonic nebyla příprava nikdy snadnější!:

Proměňte svou kuchyň v luxusní pekárnu! S Panasonic nebyla příprava nikdy snadnější!
Proměňte svou kuchyň v luxusní pekárnu! S Panasonic nebyla příprava nikdy snadnější!
Proměňte svou kuchyň v luxusní pekárnu! S Panasonic nebyla příprava nikdy snadnější!
Proměňte svou kuchyň v luxusní pekárnu! S Panasonic nebyla příprava nikdy snadnější!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek