Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Průvodce stavební technikou, která se může hodit při rekonstrukci

30. 06. 2021 | Rekonstrukce
-Komerční sdělení-
Ne každý to ví, ale velké stavební stroje jsou dostupné nejen pro firmy. Půjčit si je dnes může úplně každý. V případě náročnější rekonstrukce chalupy nebo rodinného domu se přitom takový pronájem stavební techniky může vyplatit. V tomto článku vám představíme jednotlivé stroje, které mohou při rekonstrukci přijít vhod, vysvětlíme jejich výhody a k čemu vlastně slouží. Obsluha většiny těchto strojů nevyžaduje nic víc než řidičský průkaz skupiny B a dají se pohodlně pronajmout v půjčovně plošin.

Pracovní plošiny a lešení


Pracovní plošiny jsou vhodné pro výškovou práci v interiéru i exteriéru. Ideální jsou pro práci na garážích, střechách, hodí se i pro opravu komínů či prořezávání vysokých stromů na zahradě. Případně jsou vhodné i pro údržbu světel. Vlastně se hodí kdekoliv, kde potřebujete bezpečně dosáhnout do těžko dostupných míst ve výškách. Půjčovna plošin standardně nabízí několik typů. Nejčastěji používané jsou tzv. samohybné plošiny s teleskopickým ramenem nebo plošiny na automobilu. Ty mají výhodu zejména v mobilitě, rychlém a pohodném přemístění. Další možností, jak zajistit práce ve výškách jsou žebříky a lešení. I ty vám půjčovna plošin zajistí. Lešení je ideální při rekonstrukci fasády či balkonu. Existuje ale také speciální lešení do interiéru, to se hodí třeba při malování či instalaci osvětlení.

Průvodce stavební technikou, která se může hodit při rekonstrukciVysokozdvižné vozíky a zvedací plošiny


Pro dopravu a manipulaci se stavebním materiálem se může při větší rekonstrukci vyplatit investovat do pronájmu vysokozdvižných vozíků nebo otočných zvedacích plošin. I pokud rekonstrukci provádí specializovaná firma, často se bez této techniky neobejde. Zejména doprava konstrukčního a stavebního materiálu do vyšších pater bude s pronájmem této techniky méně komplikovaná. S pomocí vysokozdvižných vozíků či zvedacích plošin totiž dokážete materiál dopravit až do výšky kolem 20 metrů.


Stavební pily a vrtačky


Není pila jako pila a není vrtačka jako vrtačka. Diamantové vrtačky a rozbrušovací pily jsou speciální nářadí na bourací práce, typicky svým vzhledem větší než klasické nářadí a velmi efektivní. Pokud se tedy v rámci rekonstrukce pouštíte do bouracích prací ve velkém, zvažte pronájem podobného nástroje, který vám ušetří mnoho práce, úsilí a starostí.

Ať už si budete půjčovat jakýkoliv přístroj, těžkou stavební techniku nebo větší ruční nářadí, v půjčovně plošin vám se vším poradí. Stačí vysvětlit, na jaké práce se chystáte a dozvíte se, jaké stroje budou nejúčinnější a vhodné právě pro vás. Doporučí i vhodné doplňkové zboží, jako je například záchytná souprava k výškovým pracím, případně ochranné pomůcky jako je pracovní helma, či vhodné pracovní oblečení a obuv. Bezpečnost je totiž vždy na prvním místě.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !