8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pusťte do svého bytu jaro

4. 04. 2013 | Moderní bydlení
Velikonoce se blíží a řada z nás se těší na oslavy a volné pondělí. Věřící při tomto nejvýznamnějším křesťanském svátku oslavují zmrtvýchvstání Ježíše Krista, ateisté vítají spíše materiálnější symboly jako jsou pomlázka, beránek či kraslice. Všichni ale Velikonoce spojujeme s příchodem jara.

Dny se prodlužují, sluníčko více hřeje, příroda se probouzí, zimní deprese ustupuje... a my míváme spoustu energie, kterou s chutí věnujeme i proměně svého domova, abychom jaro náležitě přivítali. Někdo se pustí do malování a stěhování nábytku, jiný jen decentně vyzdobí interiér. A jak ten převlek do jarního kabátu nejlépe zvládnout? Přinášíme několik tipů.

Určitě se nemusíme bát barev. S jarem se pojí ty výrazné a optimistické, nejčastěji svěží zelená a žlutá. Parádu nadělají nejen v přírodě, ale i v interiéru, který se díky nim nádherně prozáří. Můžeme koupit nové barevné svíčky, do koupelny pověsit ručníky veselých barev, prostřít nový ubrus, pověsit závěsy s květinovým motivem nebo na gauči vyměnit dekorativní polštářky. Pokud nejsme tak odvážní, že bychom se rovnou pustili třeba do tapetování, i tyto drobné změny dokážou divy. A o Velikonocích pak nemusíme mít byt plný kraslic a kočiček, stačí pár vkusných dekorací, které nám svátek jara připomenou.

Pusťte do svého bytu jaroNejjednodušší způsob, jak doma navodit jarní atmosféru, představují určitě čerstvé květiny. Ty byt nejenom projasní, ale zároveň provoní. Toho je však možné dosáhnout i jinak a dlouhodoběji. Aroma difuzér ve svěžích barvách a elegantním designu vdechne domovu jemnou vůni lučních květin, svěžest jarního deště či třeba citrusů. Na rozdíl od květin však můžeme mít difuzér v interiéru celoročně a pouhou výměnou náplně měnit atmosféru bytu. Navíc je to vhodná varianta pro alergiky a ty, co nemají rádi řezané květiny.

Osvědčenou klasiku ve výzdobě představují svíčky, které zvlášť v období ještě doznívající zimy interiér prozáří a proteplí.

Nejen obývací část, kuchyň či terasa si zaslouží jarní výzdobu. Probuzení v rozkvetlých peřinách dokáže pořádně zlepšit náladu,…

Zdroj, foto: á LA MAISON


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pusťte do svého bytu jaro:

Pusťte do svého bytu jaro
Pusťte do svého bytu jaro
Pusťte do svého bytu jaro
Pusťte do svého bytu jaro
Pusťte do svého bytu jaro
Pusťte do svého bytu jaro
Pusťte do svého bytu jaro
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
sluníčko ráda pustím,ale je někde na Kanárech
Obrázek uživatelky
profil
poslechnu Dadu a taky okna až se oteplí umyjiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale jak ho pustit, když se zatoulalo jinam a teď někde bloudí, ale jednou přijde,SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Len čo sa tu jar ukáže veľmi rada ju pustím do bytu.
Dokonca kvôli nej umyjem aj okná (čo je moja najneobľúbenejšia robota).
Len keby už prišla SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík začnu tím, že snad už konečně umyju okna a snad to jaro přijde....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles