Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Recept na dokonalou koupelnu

25. 02. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Chtěli byste koupelnu, která bude designově vyšperkovaná? Recept na ni je poměrně jednoduchý. Nejdůležitější je klást důraz na každý detail. V koupelně v moderním, rustikálním, luxusním či jiném stylu, by mělo všechno ladit. Inspirujte se, jak co nejlépe sladit obklady a dlažbu do koupelny s koupelnovým nábytkem, vanou, WC, sprchovým koutem, vodovodní baterií či dekoracemi a doplňky. Uvidíte jak designové fotografie koupelen od výrobců, tak fotky realizací koupelen zákazníků.

imitace mramoruČert aby se v tom vyznal. To si říká řada lidí, když vybírá koupelnový obklad či dlažbu. Řeší dilema, jakou barvu a rozměr vybrat, jestli lesk, mat nebo také mozaiku. Ještě větší oříšek je pak výběr koupelnového vybavení, jako je koupelnový nábytek, umyvadlo, sprcha, WC či vodovodní baterie.


V designové koupelně v imitaci mramoru je kladen důraz na každý detail – výběr stylového umyvadla, sprchy, zrcadla či osvětlení.

Jak docílit toho, aby koupelna splňovala veškeré vaše požadavky na design a vybavení mělo všechny funkce, které potřebujete? Nejepším řešením je obrátit se na specialisty na koupelny. Společnost M.B.KERAMIKA již pomohla zařídit koupelnu snů řadě zákazníků.
retro styl v koupelně

I takto může vypadat koupelna vyšperkovaná v každém detailu. S designovou dlažbou v retro stylu ladí vana so prostoru, retro baterie či transparentní židle.


Inspirujte se perfektně sladěnými koupelnami v luxusním, vintage a moderním stylu


Na fotografiích níže se můžete inspirovat realizacemi koupelen zákazníků, v nichž koupelnové obklady a dlažby dokonale ladí s bateriemi, koupelnovým nábytkem, sprchou, vanou či sanitární keramikou a dalším vybavením.


Dokonale sladěná koupelna v luxusním stylu


I menší koupelna může působit luxusně! Zákazník toužil po luxusní koupelně, specialisté firmy mu doporučili luxusní koupelnový obklad imitující mramor značky Versace. Koupelnu opticky zvětšuje efektní střídání světlých a tmavých obkladů a dlažby v ploše, a také celoprosklený sprchový kout s průhlednými skly. Sprchový kout se sprchovou vaničkou je na straně rozšířený o pevný prvek.

Spoustu dalších fotografií luxusních koupelen najdete na luxusní koupelny inspirace.
   
Versace

  
Zákazník má v koupelně luxusní keramický obklad a dlažbu Versace s názvem Marble. Je to imitace mramoru.


Dokonale sladěná koupelna ve vintage stylu


Další zákaznice si vysnila koupelnu ve vintage stylu, ze které bude dýchat atmosféra starých časů. V sortimentu firmy ji nejvíce okouzila dlažba s patchworkovým dekorem, která je položena také jako obklad kolem vany. Nostalgickou atmosféru v koupelně navozuje také kohoutková sprchová baterie, která připomíná telefonní sluchátko, koupelnový nábytek a veškeré dekorace a doplňky.

koupelna ve stylu patchwork
 
Zákaznice má ve vintage koupelně dlažbu s patchworkovými dekory s názvem Vintage, která je položena také jako obklad kokem vany. V této koupelně je vše perfektně sladěno.

Dokonale sladěná koupelna v moderním stylu


Zákazník si přál mít moderní a nadčasovou koupelnu. Z mnoha řešení, které mu specialisté firmy doporučili, jej nejvíce zaujaly obklady a dlažba imitující beton v šedo - béžových odstínech. S obklady a dlažbou dokonale ladí designová umyvadla na desku a bílý koupelnový nábytek. Dlažba je položena také ve sprchovém koutu místo sprchové vaničky.
     
Keramická imitace betonu

Keramická imitace betonu v koupelně zákazníka se jmenuje Concrete. Dokonale ladí s designovými umyvadly na desku a bílým koupelnovým nábytkem.


Proč je nejlepší obrátit se při zařizování koupelny hned od začátku na specialisty na koupelny?


    • Vše bude rychlé. Postačí, když prodejci sdělíte veškeré své požadavky na koupelnu a cenové představy. Na základě toho vám doporučí vhodné koupelnové obklady a dlažbu, a také vybavení – vanu, umyvadlo, WC, sprchový kout, či baterii.
    • Ušetříte spoustu času. Podělte se o své představy. O nic dalšího se nemusíte starat. Ostatní shánějí za vás.
    • Sami si určíte formu výběru. Koupelnu si můžete kompletně zařídit v jednom z pěti studií anebo přes online centrum z pohodlí svého domova. Koupelnu přes internet si s M.B.KERAMIKOU takto zařídilo již mnoho spokojených zákazníků.


Řadu obkladů a dlažeb do koupelny, kuchyně a dalšíčh částí interiéru i exteriéru má firma skladem k okamžitému odběru za bezkonkurenční cenu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Recept na dokonalou koupelnu:

Recept na dokonalou koupelnu
Recept na dokonalou koupelnu
Recept na dokonalou koupelnu
Recept na dokonalou koupelnu
Recept na dokonalou koupelnu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky by mě zajímala ta omyvatelná barva,ale nikdo nepíšeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj, řešili jsme omyvatelnou barvu, je do koupelny dobrá? Máte nějaký typ na tu co fakt vydrží?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles