Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21.5. 2023

21. 05. 2023 | Televizní tipy
Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem a Evou Borskou.

Před přesazováním sazenic do záhonů jistě oceníte informace o polykulturách, tedy o tom, které zeleniny pěstované pospolu fungují, kterým se nedaří a jaké bylinky a letničky mezi ně zasadit, abyste se v sezoně vyhnuli škůdcům a chorobám.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21.5. 2023Máte už vyřešené osvětlení v zahradě? Poradíme, jaké a kam dát, aby bylo funkční i estetické. Minutový manžel – lekce pro ženy se pustí do údržby zahradní akusekačky. Podíváme se i na zplynovací kotle – jak fungují, jak složitá je jejich obsluha a čím se v nich dá topit.

Strom života byl po staletí symbolem mnoha kultur. Předvedeme, jak si ho vyrobit pomocí techniky macramé neboli drhání. Jezevčík je jedním z nejoblíbenějších malých plemen psů. Prozradíme, co majitele jezevčíka čeká a nemine.

V dílně Na Míru vyrobíme teepee z palet na zahradu pro děti na hraní nebo pro psa k poležení ve stínu. Zaměříme se i na techniku výsadby vybraných zelenin a poradíme správnou hloubku sadby brukvovitých rostlin i to, jak na jejich ochranu proti dřepčíkům.


Sledujte v neděli 21. května 2023 v 11.50 na Primě!!



Zdroj, foto: Prima

Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21.5. 2023:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21.5. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21.5. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21.5. 2023
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 21.5. 2023
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc