Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rekonstrukci interiéru může pomoci renovace nábytku

27. 12. 2021 | Rekonstrukce
-Komerční sdělení-

Čeká vás rekonstrukce interiéru? Pak musíte počítat s tím, že bude potřeba nejen vyměnit starý nábytek, vymalovat, ale třeba také položit novou podlahovou krytinu. Může se zdát, že koupě nového nábytku není žádný velký problém, když existují velké nábytkové domy, ale často je jejich nabídka sice levná, ale velmi nekvalitní. Může být proto liší volbou přetvořit starý nábytek na nový a dát mu ještě jednu šanci.

Nové čalounění


Proměnit staré křeslo, židli nebo pohovku na nový kus nábytku dokážou čalouníci, kteří si poradí s řadou podobných požadavků. Vyměnit přitom není možné jen potrhané potahy, které může nahradit nový bytový textil, ale především je vhodné nechat vyměnit molitan desky nebo poškozenou kostru. Pak dokáže takový nábytek sloužit klidně i další dlouhé desítky let.

Rekonstrukci interiéru může pomoci renovace nábytkuKolik to bude stát?


Ceny oprav velmi závisí na náročnosti prací. Dříve než vám čalouník sdělí konečnou cenu, obvykle si nábytek prohlédne a odhadne, na kolik může oprava vyjít. Velký cenový rozdíl udělají například různorodé ceny potahových látek a materiálů.

Je samozřejmě pravda, že renovace obvykle vyjde nákladněji než nákup nového kusu nábytku z nějakého obchodního domu. Jsou ale hned dva důvody, proč se to stále může vyplatit. Jde především o originalitu a stylovost. Podobný kus nikde jinde neseženete a to, co si necháte na míru vyrobit a zrenovovat, bude jen váš unikát. Druhým důvodem je bezpochyby ekologie a snaha o šetření přírodních zdrojů. Pokud dáte starému kvalitnímu nábytku druhou šanci, pomůžete nejen lesům, ale celé přírodě.

Nezapomeňte na další nezbytnosti


Při renovaci interiéru myslete na to, aby byl především funkční. Proto kromě kvalitního nábytku vsaďte také na dobré osvětlení, vhodně zvolený způsob zatemnění, sítě proti hmyzu a kvalitní podlahovou krytinu. Jen tak bude dávat rekonstrukce z dlouhodobého hlediska smysl a bude skutečně výhodná a užitečná.

Zdroj obrázku:
PavelShynkarou / Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsme renovovali nábytek, ale ne náš. Koupili jsme si ho z bazaru https://nabytek.biginzerce.cz/ a nebylo na něm potřeba nic dělat, překvapivě byl v dobrém stavu, ale já jsem chtěla, aby byl bílý, takže ho manžel přebrousil bruskou a já jsem ho pak dva krát natřela a jak prokoukl Smajlík .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles