Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rozpal to, šéfe 17.6. 2019

17. 06. 2019 | Televizní tipy
Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky TV Prima s novou řadou pořadu Rozpal to, šéfe! – a je na co se těšit: Víte, jak připravit ten nejlepší steak? Z jakého druhu masa, co k němu podávat a jak ho servírovat? Pro Zdeňka Pohlreicha je to hračka! V nové sérii „Rozpal to, šéfe!“ voní mistrovský steak v každém díle! Nenechejte si ujít Zdeňkovy pochoutky na gril, včetně receptů, díky kterým i pod širým nebem můžete zůstat labužníkem.

Navíc se bude grilovat v českých luzích a hájích a Zdeněk dokáže, že na oheň patří prakticky cokoliv. A že touto kulinární technikou lze jídlo připravit nejen z čehokoliv, ale také kdekoliv. Ze zahrady se vydá také na piknik na nejrůznější místa české krajiny a předvede, že čerstvě připravená svačinka přímo v přírodě má svoje neopakovatelné kouzlo.

Rozpal to, šéfe 17.6. 2019V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu flank steak s cibulovou marmeládou, sicilský kuskus se zeleninou a další skvělé dobroty, jejichž příprava na rozpálené mřížce zajisté ohromí.

Již bylo řečeno, že Zdeněk Pohlreich nemá rád vaření podle gramáží. Jak totiž vysvětluje: „Jaký si to uděláš, takový to máš… A stres z odměřování ingrediencí výsledek jen zkazí.“
Kromě toho je skvělé pozorovat tempo, jakým se Zdeněk u grilu otáčí. Je totiž vražedné a žádné prostoje na drink během přípravy masa rozhodně nečekejte. Jak on sám komentuje, je to z praktického důvodu: „Já vždycky u vaření spěchám, protože pak mám víc volného času.“

Shrnuto a podtrženo: Je čas připravit se na léto společně s profíkem, který u grilu rozhodně není žádným nováčkem, ale zkušeným matadorem. A kde jinde hledat inspiraci než u těch nejlepších, že?

Sledujte pořad Rozpal to, šéfe! již v pondělí 17. června ve 22.50 na TV Prima a v repríze v neděli 23. června v 10.10 na TV Prima.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !