Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.05. 2021
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rozpal to šéfe! Grilovat se dá všude, všechno a šéf o tom přesvědčí

6. 05. 2019 | Televizní tipy
Chef Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky TV Prima s novou řadou pořadu Rozpal to šéfe. A je na co se těšit:  Víte, jak připravit ten nejlepší steak? Z jakého druhu masa, co k němu podávat a jak ho servírovat? Pro Zdeňka Pohlreicha je to hračka! V nové sérii „Rozpal to, šéfe!“ voní mistrovský steak v každém díle! Nenechejte si ujít Zdeňkovy pochoutky na gril, včetně receptů, díky kterým i pod širým nebem můžete zůstat labužníkem.

Navíc se bude grilovat v českých luzích a hájích a dokáže, že na oheň patří prakticky cokoliv. A že touto kulinární technikou lze jídlo připravit nejen z čehokoliv, ale také kdekoliv. Ze zahrady se vydá také na piknik na nejrůznější místa české krajiny a předvede, že čerstvě připravená svačinka přímo v přírodě má svoje neopakovatelné kouzlo.

Rozpal to šéfe! Grilovat se dá všude, všechno a šéf o tom přesvědčíHned v prvním díle se diváci mohou inspirovat, jak připravit bruschettu s kalamáry, T Bone steak s gremolatou, Porter house steak nebo Salsicciu na cideru.

Kromě jiného  diváci také zjistí, že gramáže nejsou pro grilování vůbec důležité, naopak sám Pohlreich vysvětluje, že lidé jsou jimi zbytečně posedlí. „Vaření je o chuti, o tom, co miluju a co se mi do jídla hodí. Trochu o citu, také o improvizaci. Rozhodně ne o tom, že budu slepě kopírovat recept někoho jiného do posledního gramu. Naopak, dejte do vaření, grilování kus sebe a uvidíte, jak vám bude chutnat. Pozor, jedinou výjimkou, kdy má gramáž své místo, je pečení cukroví. Ale to je jiná disciplína.“

Se svým neopakovatelným kouzlem naučí všechny milovníky masa ugrilovat nejen pořádnou flákotu, ale také drobné kousky masa, které by běžného milovníka grilu možná ani nenapadlo svěřit do péče rozpálené mřížky.

Je čas připravit se na léto společně s šéfem, který u grilu rozhodně není žádným nováčkem, ale zkušeným matadorem. A kde se učit, než u těch nejlepších, že?

Sledujte pořad Rozpal to šéfe! již v pondělí 6.5. 2019 ve 22:50 na TV Prima a v repríze v neděli 12. května v 10:10 na TV Prima.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !