Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.06. 2024
Dnes má svátek Bruno
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

S Alicí Bendovou na veletrhy For Interior, For Decor a For Present

15. 09. 2010 | Výstavy

Máte rádi hezké věci a svůj domov chcete mít útulný, elegantní a pohodlný? Pak jsou tu právě pro vás podzimní veletrhy FOR INTERIOR, FOR DECOR A FOR PRESENT, jejichž tváří je herečka Alice Bendová, která vystudovala uměleckoprůmyslovou školu a mezi její hlavní záliby patří právě design a interiérové návrhářství.


Je pravděpodobné, že se na veletrzích s herečkou i její rodinou setkáte, protože se zúčastní nejen jeho zahájení, doprovodných akcí, ale i společenského večera.


Veletrh FOR INTERIOR


alice-bendovaNovinky  a trendy z oblasti interiérového designu a nábytku zde bude prezentovat několik desítek předních českých firem i významných dovozců nábytku. Za zmínku určitě stojí společnosti BöHM s kvalitním čalouněným nábytkem, JITONA prezentující český designový nábytek, JELÍNEK-výroba nábytku, ALNUS – výrobce luxusních kuchyní, BARRINGTON FURNITURE, STAR Interiér, WOODFACE, a mnoho dalších. Odbornost a úroveň veletrhu garantují i partneři veletrhu, kterými jsou Asociace českých nábytkářů a Cech čalouníků a dekoratérů.


Veletrh FOR DECOR


V rámci tohoto veletrhu můžete obdivovat expozice dekorací, skla, stolování, bytových doplňků nebo textilu. Luxusní vonné svíčky, které Váš byt provoní amazonským pralesem, najdete u firmy LPK invest. Firma PILLOW HEAVEN představí širokou řadu dekorativních polštářů a sitting bagů holandské značky Dutch Decor. Unikátní dárek až z Japonska, dorty z ručníků,  bude prezentovat na svém stánku firma JANNAI. Z dalších firem jmenujme např. Český porcelán nebo firmu PEMA s originálními bytovými textiliemi.


Součástí tohoto  veletrhu bude i Mezinárodní výstava patchworku a textilních technik Prague Patchwork Meeting a Prodejní výstava starožitností pod záštitou Asociace starožitníků.


Veletrh FOR PRESENT


Tento veletrh nabídne širokou paletu dárkového a reklamního zboží od drobných a běžných dárkových předmětů, přes originální a netradiční dárky, až po oblíbené dárkové koše a luxusní manažerské dárky. Firma 3D Praha představí manažerské dárky od prestižních světových značek. Mezi nimi také značku NINA RICCI, která premiérově vstupuje na český trh v oboru dárků a módních doplňků.


Silné zastoupení na veletrhu bude mít také obor šperky a bižuterie, v kterém budou vévodit ručně vyráběné šperky od českých výtvarníků. Perlou zajisté bude stánek Sdružení brusičů vltavínů a českých granátů z Turnova.
Jestli je vaší životní filozofií pozitivní přístup k životu i světu a věříte, že pokud nás obklopují hezké věci, tak jde všechno líp, pak si rozhodně nenechte tento soubor podzimních veletrhů v Pražském veletržním areálu Letňany ujít. Uvidíte, že budete odcházet obohaceni minimálně o dobrou náladu a pokud se zúčastníte Velké návštěvnické soutěže, možná i o hodnotný a zajímavý dárek.


Veletrhy proběhnou ve dnech 7. 10. 2010 –  10. 10. 2010


Zdroj: For Interior.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to už hej
Obrázek uživatelky
profil
zaujímavé štýly a design
Obrázek uživatelky
profil
Na veletrhu jsem byla a nenatchnul mne ani neurazil.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles