8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013

6. 09. 2013 | Televizní tipy
Příteli chvátej SOS, ať jsem i zítra, čím jsem dnes... Premiéra volného pokračování kultovního seriálu. V 1. dílu seriálu Sanitka 2 hrají: J. Dvořák, D. Havlová, J. Hanzlík, Z. Adamovská, M. Vašut, J. Bohdalová, P. Zedníček a další. Scénář I. Hubač. Kamera P. Hojda a D. Marvan. Režie F. Renč

Sanitka 2 – 1.díl – to jsou nové osudy, stejné poslání. Velký návrat legendárního seriálu, který zaujme nejen hvězdným hereckým obsazením, vazbou na první řadu, ale také akčními příběhy ze současného prostředí záchranné služby. Všem vtiskl režisérský rukopis Filip Renč. Návaznost na původní řadu zosobňuje také scenárista. Pokračování Sanitky 2 se ujal Ivan Hubač, syn autora původního scénáře Jiřího Hubače.

Sanitka 2V 1. dílu seriálu Sanitka 2 vysílaném 6.9. 2013 doktor Jandera, bývalý a legendární ředitel záchranné služby, se vrací ze svého působení v Africe v rámci Lékařů bez hranic. Setkává se se svou rodinou, s Eliškou, kdysi velkou láskou a dnes už jen bývalou manželkou, s dospělým synem Markem, začínajícím lékařem, bratrem Jardou, ředitelem konzervatoře a jeho ženou Alžbětou, ale i se svou druhou ženou, doktorkou Markétou Foldynovou, nemocniční lékařkou, pocházející z velmi bohaté rodiny. Setkání je složité a mnohé předznamenávající: rozpaky obou manželek, synova nezávislost, ale i problémy bratra a jeho ženy. Doktor Jandera se vrací do nejistoty a neví, co sám se sebou a svým životem.

V 1. dílu seriálu Sanitka 2 vysílaném 6.9. 2013 přijíždí nový ředitel záchranné služby, doktor Kaderka, vynikající odborník, zasažený osobním, rodinným neštěstím. Bydlí u své rázné matky a začíná v Praze od nuly – seznamuje se s původními i novými postavami, jejichž osudy jsou tak či onak spjaty se záchrannou službou: se stále stejným Fandou Beznoskou, se zachmuřeným záchranářem Nelibou, s novými i původními doktory na záchrance, Karlíkem, Bláhou, Radostou, s děvčaty na dispečinku, kterým velí Janderova první žena Eliška. Nový ředitel se potká i se svou dávnou láskou, dnes nadřízenou pracovnicí radnice a zároveň manželkou jednoho z jemu podřízených lékařů.

V seriálu Sanitka 2 se setkáme s řadou hereckých tváří z původní série - Jaromírem Hanzlíkem, Zlatou Adamovskou, Tomášem Juřičkou, Ivanou Andrlovou, Petrem Kostkou, Svatoplukem Skopalem, Pavlem Zedníčkem a Jiřím Srstkou. V nových rolích seriálu Sanitka 2 se představí Dagmar Havlová, Jiřina Bohdalová, Jiří Dvořák, Marek Vašut, Jan Budař, Jiří Lábus, Vladimír Javorský, Jaromír Dulava, Jitka Schneiderová, Michal Dlouhý, Václav Jiráček a další.

Sanitka 2 – 1.díl uvidíte 6.9. 2013 od 20 hodin na ČT 1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013:

Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
Sanitka 2 – 1.díl - 6.9. 2013
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky se těším Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už se moc těším, doufám, že to bude stát za toSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles