Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šéfem za pár minut - 3. díl - 14. 11. 2021

14. 11. 2021 | Televizní tipy
Oblíbený pořad televize Prima Šéfem za pár minut přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Danielem Combim, výsledkem může být jediné: oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají doma, už 14. listopadu v 10.15 na Primě.

Zdeněk Pohlreich tentokrát začne asi nejoblíbenějším pokrmem českých rodin, tedy řízky alias stripsy: V čem je bude obalovat, aby získaly světový šmrnc a dokonale vyváženou chuť s mírně orientálním nádechem? V jeho podání budou takové, že jim nikdo neodolá. Co vy?

Šéfem za pár minut - 3. díl - 14. 11. 2021Telecí blanket půjde na řadu, respektive do přípravy, jako druhý. Jde o průsečík francouzské a české kuchyně, a jak tvrdí Zdeněk, právě přípravou takového pokrmu kdysi začínal ve francouzské restauraci. A uvědomil si, že v jednoduchosti je krása. Navíc na přípravu takového jídla není třeba drahé maso. Stačí hrudí či plec a lahůdka je na stole.

Daniele Combi tentokrát sáhne po tradičním sicilském receptu a připraví ciambelline al pistacchio. Jestli si je neumíte představit a nechce se vám čekat do vysílání pořadu, můžeme prozradit, že se jedná o donuty v italském provedení. Velmi jedlé donuty. Dobrou chuť a kávu k nim.

Kdybyste i tak, po výše uvedených dobrotách, měli ještě hlad, má Šéf další variantu rychlého pokrmu v rukávu. Připravte si pečené papriky s kuskusem. Aneb jak říká Šéf: „Je to taková bleskovka, když spíž zívá prázdnotou a vy máte chuť na něco, co vám nedovezou jiní, ale co si připravíte sami.

Uvařte si přesně podle chuti, podle Šéfa a pro radost. Přesně takový má být pocit, když kuchyni opouštíte. Radostný z toho, že se vám zase podařilo skvěle si zavařit. A s tím Šéf rozhodně souhlasí. S čím ještě a jaké jsou jeho tipy?

Sledujte novou řadu oblíbeného Šéfa a vařte jako on. Svižně, chutně, zdravě a s nápadem. I vy se totiž můžete stát Šéfem za pár minut. Také druhá série oblíbeného pořadu bude zaměřena na jednoduché a tradiční pokrmy, které z rukou mistra chutnají vždy skvěle a každý je zvládne stejně dobře jako on! Osm dílů špičkové kulinařiny v domácích podmínkách, všechny budou velmi pestré a nabídnou divákům různé varianty pokrmů.

Zdeněk začne tzv. startérem, což představuje například předkrm, polévku či něco „do ruky“. Poté uvaří plnohodnotný hlavní chod a závěrem připraví pokrm ve stylu light kuchyně pro ty, kteří ještě nemají dost, ale zároveň se nechtějí přejídat.

Ve všech dílech si diváci snadno ověří, že při domácím vaření nemusí jít o dřinu, ale že to může být opravdu radost. Navíc umění, které bude chváleno celou rodinou. A v neposlední řadě i peněženkou. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podívají jako šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. Navíc – jídlo okořeněné spoustou humoru chutná nejlíp.

Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají doma, už 14. 11. 2021 v 10.15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šéfem za pár minut - 3. díl - 14. 11. 2021:

Šéfem za pár minut - 3. díl - 14. 11. 2021
Šéfem za pár minut - 3. díl - 14. 11. 2021
Šéfem za pár minut - 3. díl - 14. 11. 2021
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles