Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.05. 2021
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šéfem za pár minut - 4. díl - 19. 11. 2020

19. 11. 2020 | Televizní tipy
Nový pořad televize Prima, Šéfem za pár minut, přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Ivetou Fabešovou, výsledkem může být jedině: oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají ve spíži, 19. listopadu ve 22.30 nebo v repríze v neděli 22. listopadu v 10.30.

Ekonomické vaření nemusí být nudné a nezáživné. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich ve čtvrtém díle pořadu Šéfem za pár minut: „Vždy je z čeho vařit. Stačí jen postát před otevřenou lednicí, jednotlivé ingredience, které tam vidíte, zakomponovat do vysněného jídla – a můžou z toho vzniknout opravdu zajímavé věci.“

Šéfem za pár minut - 4. díl - 19. 11. 2020Na jaké recepty se můžete těšit tentokrát?


-    Hovězí plec se zeleninou a pivem
-    Parmentier se šťouchaným bramborem a žampiony
-    Dort Frasier
-    Pepperonata

Podle Šéfa je jasné, že výše uvedené dobroty jsou chutné, skvělé a nevysají peněženku. Navíc jedna ze surovin je natolik variabilní, že se z ní dá připravit hned několik pokrmů. A zbytky? Ty se zásadně nevyhazují. Jde totiž o stavovskou čest. Vyhodit jídlo umí každý, spotřebovat suroviny do posledního sousta ale dokáže jen profík.

Podle Šéfa je nezbytné, abyste během vaření mysleli nejen na chuť, ale také na barvu pokrmu. Protože funguje úměra, že čím je jídlo barevnější, tím je chutnější. Kromě toho je dobré nakupovat maso u svého řezníka, zajímat se o jeho původ a přijít na chuť masu vyzrálému. To je již považované za nový standard, je ale na místě občas si připomenout, že vyzrálé maso má svá specifika. Chuťová i vizuální.

Iveta Fabešová vás tentokrát naučí perfektní dort Frasier. Lze jej, s ohledem na celoroční dostupnost jahod a malin, připravovat celoročně. Je to poměrně jednoduchá dobrota, která vaše hosty připraví o slova.

Vyzkoušejte recepty, které nezruinují váš rozpočet, a získáte pochvalu všech členů rodiny. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podíváte jako Šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. Navíc – jídlo okořeněné spoustou humoru chutná nejlíp.

Jak se stát Šéfem za pár minut, prozradí Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu již 19.11.2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !