Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.05. 2021
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šéfem za pár minut - 5. díl - 26. 11. 2020

26. 11. 2020 | Televizní tipy
Nový pořad televize Prima, Šéfem za pár minut, přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Ivetou Fabešovou, výsledkem může být jedině: oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají ve spíži, 26. listopadu ve 22.30 nebo v repríze v neděli 29. listopadu v 10.30.

Ekonomické vaření nemusí být nudné a nezáživné. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich v pátém díle pořadu Šéfem za pár minut: „Každé jídlo potřebuje péči. Pak chutná skvěle. Takže než něco zhltnout na stojáka, je lepší věnovat čas přípravě, a pak si o to víc užít i konzumaci a radost z jídla.“

Na jaké recepty se můžete těšit tentokrát?


Šéfem za pár minut - 5. díl - 26. 11. 2020-    Krůtí prsa s caponatou
-    Krůtí sendvič
-    Míša dort
-    Gnocchi se čtyřmi druhy sýra

Podle Šéfa je jasné, že výše uvedené dobroty jsou chutné, skvělé a nevysají peněženku. Navíc jedna ze surovin je natolik variabilní, že se z ní dá připravit hned několik pokrmů.
Hned na začátku tohoto dílu se diváci dozví, že krůtí maso může skvěle nahradit dražší a špatně sehnatelné telecí maso. A také to, že caponata je de facto italská verze ratatouille. Ovšem co bylo první, to je otázka. A Francouzům s Italy do debaty na téma, kdo obohatil svět o tuhle dobrotu jako první, jistě nebudeme vstupovat.

Mimochodem, víte, že přípravu domácí majonézy považuje Zdeněk Pohlreich za jednoduchou „jako žebřík“? Mrkněte se na jeho návod a ověřte, zda tomu tak doopravdy je…
Iveta Fabešová se vrátí k tradici českých cukráren. Každý z nás někdy jistě ochutnal Míša dort, ovšem ten nejlepší si pod vedením Ivety můžete připravit „samo domo“.

Nakonec dojde na pokrm z brambor. A několik druhů sýra, které v lednici určitě máte, zato chuť na ně už ne. Ovšem když je přetavíte do sýrové omáčky, ke které si připravíte gnocchi, máte večeři, která zmizí ze stolu dřív, než ji naservírujete.

Vyzkoušejte recepty, které nezruinují váš rozpočet, a získáte pochvalu všech členů rodiny. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podíváte jako Šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. Navíc – jídlo okořeněné spoustou humoru chutná nejlíp.

Jak se stát Šéfem za pár minut, prozradí Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu již 26.11. 2020


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Viděla jsem zatím jen jeden díl a moc se mi líbil, brzo se podívám na další.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles