Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šéfem za pár minut - 6. díl - 3. 12. 2020

3. 12. 2020 | Televizní tipy
Nový pořad televize Prima, Šéfem za pár minut, přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Ivetou Fabešovou, výsledkem může být jedině: oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají ve spíži, 3. prosince ve 22.30 nebo v repríze v neděli 6. prosince v 10.30.

Ekonomické vaření nemusí být nudné a nezáživné. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich v šestém díle pořadu Šéfem za pár minut: „Ekonomicky neznamená nudně. Zapomeňte na stereotypy a vykouzlete z běžně dostupných surovin to nejlepší. Koneckonců, v jednoduchosti je krása. Dokonce i jednoduchá pomazánka si zaslouží nebýt při přípravě odbytá. Zkuste to a uvidíte...“

Šéfem za pár minut - 6. díl - 3. 12. 2020Na jaké recepty se můžete těšit tentokrát?


-    Pstruh s rajčaty a jarní cibulkou – varianta pro plech i pánev
-    Pomazánka z pstruha
-    Piškotová roláda s krémem Diplomat
-    Zapečené těstoviny

Podle Šéfa je jasné, že výše uvedené dobroty jsou chutné, skvělé a nevysají peněženku. Navíc jedna ze surovin je natolik variabilní, že se z ní dá připravit hned několik pokrmů.
Hned na začátku tohoto dílu se diváci dozví, že pstruh zkrátka patří na český stůl. Je to jedna z ryb produkovaných udržitelným způsobem, a navíc skvěle chutná. Máte ji rádi také? Pokud jste se dodnes báli přípravy, už nemusíte. Stačí pár ingrediencí, a jak Zdeněk Pohlreich dodává: „K rybě není potřeba příloha. Stačí doplnit zeleninou, kterou připravíte zároveň s rybou, a čerstvým pečivem. Za patnáct minut je hotovo. Tak proč si něco takového odpírat?“

Mimochodem, víte, že při přípravě pomazánky se ryba vmíchává do směsi jako poslední? To proto, aby se nerozbila. Plus další tipy vám Šéf prozradí. Tak se dívejte.
Iveta Fabešová se vrátí k tradici českých cukráren. Každý z nás někdy jistě ochutnal roládu. Ovšem jak Iveta vysvětluje, i jí dlouho trvalo, než našla recept na to nejvláčnější piškotové těsto. A podělí se o něj s vámi.

Nakonec dojde na pokrm ze zbytků šunky a těstovin. Není totiž vše šunkoflekem, co se takto potká na talíři. Stačí trochu nápadu, něco přidaných surovin a máte za pár kaček plnohodnotné jídlo, které vám pomůže s rychlým řešením situace, kdy se z dětského pokoje ozývá hlasitý dotaz, kdy že bude něco k jídlu? Zapečené těstoviny až na výjimky milují všichni. Tak je naservírujte – třeba hned. Stačí jen otevřít lednici a vyndat ingredience, které doma mít určitě budete.

Vyzkoušejte recepty, které nezruinují váš rozpočet, a získáte pochvalu všech členů rodiny. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podíváte jako Šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. Navíc – jídlo okořeněné spoustou humoru chutná nejlíp.

Jak se stát Šéfem za pár minut, prozradí Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu již 3.12. 2020


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !